Koti Skypen Windows RT -versio

Miten voin kirjautua Skypeen eri Skype-tileillä Windows RT:ssä?

Skypen Windows RT -version käyttäminen useilla tileillä edellyttää, että kuhunkin käytettävään Skype-tiliin on linkitetty Microsoft-tili. Jos et ole vielä linkittänyt Skype-tiliäsi Microsoft-tiliin, voit opetella tekemään sen täällä. Voit kirjautua Skypen Windows RT -versioon eri Skype-tileillä luomalla erilliset Windows-käyttäjätilit ja erilliset Microsoft-tilit.

Kun olet luonut uuden Microsoft-tilin tai linkittänyt Skype-tilin Microsoft-tiliin, voit määrittää eri käyttäjätilejä Windowsissa.

Erillisten Windows-käyttäjätilien luominen

Tällä vaihtoehdolla saat erilliset Windows-käyttäjätilit. Kullakin käyttäjätilillä on oma Microsoft-tilinsä, jota käytetään kirjautumiseen, aivan kuin tilit olisivat erillisissä tietokoneissa. Tämä vaihtoehto on täydellinen ratkaisu, jos useat eri henkilöt käyttävät samaa tietokonetta tai jos Windows RT -laitteissa halutaan käyttää eri Skype-tilejä.

Kirjautuminen Skypen Windows RT -versioon eri tileillä:

1. Luo uusi Windows-käyttäjätili (tai niin monta kuin tarvitset). Lue lisää uusien Windows-käyttäjätilien luomisesta tästä kätevästä Windows-käyttöoppaasta (kohdasta, jossa käsitellään Microsoft-tilin luomista).
    2. Kirjaudu sisään uudelle käyttäjätilillesi.
    3. Hanki Skypen Windows RT -versio Microsoft-kaupasta, kuten aiemmin, ja asenna se uudelle tilille.
    4. Kun olet asentanut Skypen, käynnistä se ja linkitä uusi Microsoft-tili toiseen Skype-tiliin.
    5. Voit nyt vaihdella vaivattomasti Skype-tilien välillä siirtymällä Windows-käyttäjätilien välillä.

Sovellukset, asetukset ja asiakirjat linkitetään käyttäjätiliisi. Jos vaihdat toiseen tiliin, et voi käyttää niitä, kunnes vaihdat takaisin (ellet ole kahdentanut niitä uudella käyttäjätililläsi).