Kuinka siirryn Windows Messengeristä Skypeen?

Windows Messengeristä Skypeen siirtyminen on helppoa. Voit chattailla Messenger-kavereidesi kanssa entiseen tapaan.

Kuinka aloitan?

Aloita seuraavasti:

1. Lataa ja asenna uusin Skype-versio.
  2. Kirjaudu Skypeen samoilla Microsoft-tilin tunnuksilla, joita käytät Windows Messengerissä. Lisätietoja kirjautumisesta Skypeen Microsoft-tilin tunnuksilla.
  3. Jos sinulla on jo Skype-tili, voit linkittää sen Microsoft-tiliisi. Varmista, että linkität oikeat tilit.
  4. Olet valmis chattailemaan ja soittamaan näköpuheluita.

Lisätietoja Microsoft-tileistä.

Voinko yhä jutella Messenger-kaverini kanssa?

Kyllä. Pikaviestien lähettäminen ja puheluiden soittaminen Messenger-kavereille on helppoa.

Voinko soittaa näköpuhelun Messenger-kaverilleni?

Kyllä. Jos sinä ja Messenger-kaverisi olette molemmat online-tilassa, voit soittaa näköpuhelun Skypestä. Kun soitat puhelun, kaverisi saa kutsun ladata laajennuksen. Kun hän on asentanut sen, voitte chattailla. Tämä ominaisuus on toistaiseksi beetavaiheessa. Messengeristä Skypeen ei voi soittaa puheluja.

Voinko jutella Facebook-kavereideni kanssa?

Kyllä. Sinun täytyy vain yhdistää Skype Facebook-tiliisi.

Yhteisössämme saat lisätietoja Skypen käyttämisestä tai voit liittyä keskusteluun.