Voinko ottaa yhteyttä Skype-kontakteihini Microsoft Outlookista Skypen Windows-työpöytäversiolla?

Jos sinulla on Skypen Windows-työpöytäversion uusin versio ja Microsoft Outlook 2010 tai sen uudempi versio*, voit pitää yhteyttä Skype-kontakteihisi helposti.

Jos kontaktisi ensisijainen Skype-sähköpostiosoite on Microsoft Outlookin osoitekirjassa tai hän on lähettänyt Microsoft Outlook -tilillesi sähköpostiviestin ensisijaisella Skype-sähköpostiosoitteellaan, voit tarkistaa kontaktin tilan, lähettää hänelle pikaviestejä ja soittaa hänelle suoraan Microsoft Outlookista.

1. Kirjaudu Skypeen ja Microsoft Outlookiin.
  2. Tarkista kontaktin tila ja fiilisviesti siirtymällä Microsoft Outlookin osoitekirjaan tai avaamalla Skype-kontaktien viesti-ikkuna ja pitämällä osoitinta kontaktin sähköpostiosoitteen kohdalla.
  3. Jos Skype-kontakti on online-tilassa, voit aloittaa pikaviestikeskustelun hänen kanssaan klikkaamalla pikaviestikuvaketta tai soittaa hänellä klikkaamalla soittokuvaketta.

Skype-kontaktikortti ja sen pikaviesti- ja soittokuvakkeet Outlookissa

Jos klikkaat sellaisen henkilön pikaviesti- tai soittokuvaketta, joka ei ole Skype-kontaktiluettelossasi, Skype aloittaa hakemistohaun. Jos vastaavaa henkilö löytyy haussa, voit lisätä hänet Skype-kontaktiluetteloosi lähettämällä hänelle yhteyspyynnön.

*Microsoft Outlook 2013:n esikatseluversio ei tue Skype-kontaktiluettelon ja Outlookin osoitekirjan linkittämistä. Voit tarkistaa tuotetiedot Microsoft Storesta.

Lisätietoja kontaktien lisäämisestä Skypeen.