Ohje Windows RT

Miten poistaa käytöstä automaattiset päivitykset Skypen Windows RT?

Päivitykset ovat helpoin tapa pitää Skypen Windows RT ajan tasalla. Ne ole päällä oletusarvoisesti, mutta se on helppo kääntää ne pois:

1. Aloitusnäyttöön Napauta tai napsauta säilön laatta. Windows Tallentaa avautuu.

The Store tile in the Skype for <span class=3 Käynnistä TV"korkeus ="304"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12221/fa12221a.png "leveys ="540"/>

1. Pyyhkäise näytöllä tai siirrä hiiren ylä-tai alareunaan oikeassa yläkulmassa esiin hurmaaoikeasta reunasta.

The Settings charm displayed on the right side of the <span class=2 Tallenna TV"korkeus ="304"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12221/fa12221b.png "leveys ="540"/>

1. Valitse asetukset > App päivitykset.
  2. Valitse App päivityksetvetämällä liukusäädintä määrittää nämä asetukset. Näet, n näkyviin liukusäätimen vieressä, kun asetus on poistettu käytöstä.

The App updates setting with the slider for turning the setting on and off.

Tärkeää: Sovellus päivitykset asetus poistaa käytöstä automaattiset päivitykset kaikille Windows tallentaa apps.

Voit ottaa Automaattiset päivitykset-toiminnon uudelleen käyttöön otit ne pois samoin. Vedä liukusäädin App päivitykset. Näet Kyllä näkyviin liukusäätimen vieressä, kun asetus on käytössä.

Lisätietoja päivittämisestä Skypen Windows RT manuaalisesti.