Ohje Windows RT

Miten uuden Windowsin Skype päivitetään Skypen Windows-työpöytäversioon?

Uuden Windowsin Skypen asennus on ensin poistettava, minkä jälkeen voit hankkia Skypen Windows-työpöytäversion ja kiinnittää sen aloitusnäyttöön.

1. Sulje Skype painamalla näppäinyhdistelmää Alt+F4 tai sipaisemalla näytön yläreunasta.
  2. Klikkaa aloitusnäytön Skype-ruutua hiiren kakkospainikkeella tai napauta ja pidä sitä painettuna. Näytön alaosaan tulee näkyviin asetusvalikko.
  3. Valitse asetusvalikosta Poista asennus.

1. Vahvista Skypen asennuksen poisto valitsemalla näkyviin tulevassa ikkunassa Poista asennus.

Skype-ruutu häviää aloitusnäytöstä.

Skypen Windows-työpöytäversion voi ottaa käyttöön seuraavasti:

1. Lataa Skypen Windows-työpöytäversio, jos et ole vielä ladannut sitä.
  2. Kun se on asennettu, siirry sovellusnäkymään – liu'uta ylös aloitusnäytön keskeltä sormella tai klikkaa nuolta aloitusnäytön vasemmassa alakulmassa.
  3. Etsi Skypen työpöytäversion sovellus.

4. Klikkaa sovellusta hiiren kakkospainikkeella tai napauta ja pidä sitä painettuna ja valitse Kiinnitä aloitusnäyttöön. Sovellus tulee näkyviin aloitusnäytön loppuun, mutta voit vetää ja pudottaa sen mihin haluat. Nyt kun käynnistät Skypen klikkaamalla tai napauttamalla Skype-ruutua, Windows 8 vaihtaa työpöytään. Kaikki kontaktit ja edellisten 30 päivän keskusteluhistoria ovat näkyvissä uudessa Skype-sovelluksessa.

Jos tarvitset pikamuistutuksen siitä, miten saat kaiken irti Skypen Windows-työpöytäversiosta, voit katsoa lyhyitä video-oppaita, joissa on kuvattu kaikki oleellisimmat Skype-toimet.