Miten aktivoin Office 365 -Skype-puheaikani?

Takaisin hakutuloksiin

Kun ostat Microsoft Office 365 Home-, Office 365 Personal- tai Office 365 Personal -tilauksen, voit soittaa joka kuukausi 60 minuuttia maksuttomia Skype-puheluita matka- ja lankapuhelimiin yli 60 maahan eri puolilla maailmaa. Voit käyttää tilaukseen kuuluvaa Skype-puheaikaa Office 365 -tilaukseesi liitetyllä Microsoft-tililläsi.

Näin aktivoit Office 365 -Skype-puheaikasi:

1. Kirjaudu sisään Officeen Microsoft-tililläsi.
    2. Valitse Hanki Skype-puheaikaaPalvelut ja tuotteet -osassa kohdan Skype alla. Aktivointisivu tulee näkyviin.
    3. Valitse aktivointisivulta Aktivoi.
    4. Office 365 -Skype-puheaikasi aktivoinnissa kestää muutama minuutti. Kun aktivointi on valmis, Oma tili -näytön yläosaan tulee viesti: Skype-puheaikasi on valmis.

Yksinkertaista. c