Miten Microsoft Office -tili linkitetään Skype-tiliin?

Kun linkität Microsoft Office Home- tai Office 365 University -tilin Skype-tiliisi, voit soittaa 60 minuutin verran puheluja matka- ja lankapuhelimiin maksutta joka kuukausi yli 60 maahan eri puolilla maailmaa.

Seuraavat kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset helpottavat tilien linkittämistä ja Skypen puhepaketin käyttämistä:

Miten Microsoft Office -tili linkitetään Skype-tiliin?

Tilit on helppo linkittää toisiinsa. Skypen puhepaketin käyttö sujuu vaivattomasti:

1. Kirjaudu Officeen Microsoft-tililläsi.
  2. Valitse palvelut ja tuotteet sisältävästä osiosta Skype-kohdasta Skypen puhepaketin aktivointivaihtoehto. Aktivointisivu tulee näkyviin.
  3. Toimi aktivointisivulla seuraavasti:
    • Jos sinulla on jo Skype-tili, valitse aktivointivaihtoehto ja kirjaudu tilillesi.
    • Jos sinulla ei ole vielä Skype-tiliä, valitse Skype-tilin luontivaihtoehto kohdasta Oletko uusi Skypen käyttäjä? ja liity Skypeen ohjeita noudattamalla.
  1. Kun olet kirjautunut Skypeen, Skypen puhepaketin aktivointi kestää muutaman minuutin. Kun aktivointi on valmis, Oma tili -näytön yläosaan tulee viesti, joka ilmaisee, että Skypen puhepaketti on valmis käytettäväksi.

Olet nyt valmis soittamaan puheluja Skypen puhepaketilla!
Lisätietoja matka- ja lankapuhelimiin soittamisesta.

Mistä voin tarkistaa Skypen puhepaketin aktivoinnin?

Voit tarkistaa Skypen puhepaketin aktivoinnin kirjautumalla Skype-tilillesi. Tiedot käytetyistä ja jäljellä olevista minuuteista ovat näkyvissä vasemman ruudun tilausosiossa Officen puhepakettia käsittelevässä kohdassa.

Pakettiosio, jossa näkyvät Office 365:n puhepaketin käytetyt ja jäljellä olevat minuutit.

Olen linkittänyt Microsoft Office -tilini väärään Skype-tiliin. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet linkittänyt väärät tilit ja haluat linkittää Office-tilisi johonkin toiseen Skype-tiliin, toimi seuraavasti:

1. Siirry Officen aktivoinnin poistamista kuvaavalle sivulle ja valitse aktivoinnin poistovaihtoehto.1
    Oma tili -näytön yläosaan tulee viesti, joka ilmaisee, että Skypen puhepaketin aktivointi on poistettu. Tiliesi linkitys on nyt poistettu.
  2. Aktivoi Skypen puhepaketti yllä kuvatulla tavalla ja linkitä oikea Skype-tili Office-tiliisi.

Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä Skypen asiakaspalveluun.

Onko Skypen puhepaketti saatavilla mille tahansa Microsoft Office -tilille?

Skypen puhepaketin voi tilata vain Microsoft Office Home- tai Office 365 University -tililtä. Se ei sisälly Microsoft Office 365 business- eikä Microsoft Office 365 Preview -tileihin.

Onko minun maksettava ylimääräistä Skypen puhepaketin käytöstä?

Ei, sinun ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä, sillä paketti tulee Microsoft Office Homen ja Office 365 Universityn mukana.

Jos haluat lisätä minuutteja tai maita Skype-puhepakettiisi, voit ostaa Skype-saldoa tai valita jonkin toisen Skype-paketin.

Miten Skypen puhepaketti toimii?

Kun linkität Microsoft Office Home- tai Office 365 University -tilin Skype-tiliisi, voit soittaa 60 minuutin verran puheluja matka- ja lankapuhelimiin maksutta joka kuukausi yli 60 maahan.

Puheluja on helppo soittaa Skypen puhepaketilla. Valitse vain numero Skypessä, niin voit aloittaa keskustelun ystävän tai perheenjäsenen kanssa.

Lisätietoja matka- ja lankapuhelimiin soittamisesta Skypellä.

Toimiiko Skypen puhepaketti aiemmin tilatun Skype-paketin kanssa?

Kyllä. Skypen avulla voit käyttää kaikkia pakettejasi seuraavassa järjestyksessä:

• Pakettityyppi – rajoittamattomat2 paketit käytetään ensin, rajoitetut sen jälkeen.
  • Umpeutumispäivä – ensiksi käytetään paketit, joiden umpeutumispäivä on lähimpänä.

Mihin maihin Skypen puhepaketilla voi soittaa ja mistä maista tuleviin puheluihin sillä voi vastata?

Skypen puhepaketilla voi soittaa yli 60 maahan.

Puhelut palvelunumeroihin ja erityisnumeroihin eivät kuulu pakettiin, eikä Skypellä voi soittaa hätäpuheluja.

Skypen puhepaketilla voi soittaa mistä tahansa maasta seuraavia lukuun ottamatta: Algeria, Bahrain, Egypti, Intia, Kiina, Korea, Kuwait, Libanon, Libya, Marokko, Namibia, Pakistan, Qatar, Taiwan, Tunisia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Voinko soittaa maahan, joka ei kuulu Skypen puhepakettiin, tai soittaa yli 60 minuutin edestä?

Kyllä. Jos haluat lisää puheaikaa tai soittaa muihin maihin, voit maksaa eri puolille maailmaa soitettavista puheluista käytön mukaan tai hankkia jonkin useista paketeistamme, kuten rajoittamattoman paketin.

Lisätietoja paketeista ja Skypen tarjoamista tuotteista, joiden osalta maksetaan vain käytöstä.

Mitä tapahtuu, jos en käytä kaikkia 60 minuuttia kuukaudessa?

Käyttämättömät minuutit vanhentuvat kunkin kuun lopussa, joten ne kannattaa käyttää loppuun.

Voinko käyttää Skypen puhepakettia matkapuhelimestani?

Kyllä, voit käyttää Skypen puhepakettia mistä tahansa laitteesta, johon Skype on asennettu.

Lisätietoja laitteista, joihin Skype on saatavana.

1 Aktivoinnin voi poistaa vain kerran.
2Kohtuullisen käytön käytäntö on voimassa.