Miten Microsoft Office -tili linkitetään Skype-tiliin?

Kun linkität Microsoft Office 365 Home- tai Office 365 Personal -tilin Skype-tiliisi, voit soittaa joka kuukausi 60 minuutin arvosta maksuttomia puheluja matka- ja lankapuhelimiin yli 60 maahan eri puolilla maailmaa.

Linkitä tilisi ja aktivoi pakettisi seuraavasti:

1. Kirjaudu Officeen Microsoft-tililläsi.
  2. Valitse palvelut ja tuotteet sisältävästä osiosta Skype-kohdasta Skypen puhepaketin aktivointivaihtoehto. Aktivointisivu tulee näkyviin.
  3. Toimi aktivointisivulla seuraavasti:
    – Jos sinulla on jo Skype-tili, valitse aktivointivaihtoehto ja kirjaudu tilillesi.
    – Jos sinulla ei ole vielä Skype-tiliä, valitse Skype-tilin luontivaihtoehto kohdasta Oletko uusi Skypen käyttäjä? ja liity Skypeen ohjeita noudattamalla.
  4. Kun olet kirjautunut Skypeen, Skypen puhepaketin aktivointi kestää muutaman minuutin. Kun aktivointi on valmis, Oma tili -näytön yläosaan tulee viesti, joka ilmaisee, että Skypen puhepaketti on valmis käytettäväksi.

Siinä kaikki! Nyt voit soittaa Skype-puheluja millä tahansa laitteella käyttämällä Skypen puhepakettiasi.

Lue lisätietoja Skype-puhelujen soittamisesta matka- ja lankapuhelimiin.

Jos olet linkittänyt väärät tilit ja haluat linkittää Office-tilisi johonkin toiseen Skype-tiliin, toimi seuraavasti:

1. Siirry Officen aktivoinnin poistamissivulle ja valitse aktivoinnin poistovaihtoehto. (Aktivoinnin voi poistaa vain kerran.)
    Oma tili -näytön yläosaan tulee viesti, joka ilmaisee, että Skypen puhepaketin aktivointi on poistettu. Tiliesi linkitys on nyt poistettu.
  2. Aktivoi Skypen puhepakettisi ja linkitä Office-tilisi oikeaan Skype-tiliin noudattamalla tämän artikkelin yläosassa olevia ohjeita.

Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä Skypen asiakaspalveluun.

Kirjaudu Skype-tilillesi. Tiedot käytetyistä ja jäljellä olevista minuuteista ovat näkyvissä tilausosion kohdassa, joka käsittelee Skypen puhepakettia Officessa.

Skypen puhepaketin voi tilata vain Office 365 Home- tai Office 365 Personal -tililtä. Se ei sisälly Office 365 Education- tai business-tileihin.

Kyllä. Skypen avulla voit käyttää kaikkia pakettejasi seuraavassa järjestyksessä:

• Pakettityyppi – rajoittamattomat paketit käytetään ensin, rajoitetut sen jälkeen.
  • Umpeutumispäivä – ensiksi käytetään paketit, joiden umpeutumispäivä on lähimpänä.

Skypen puhepaketilla voi soittaa yli 60 maahan.

Puhelut palvelunumeroihin ja erityisnumeroihin eivät kuulu pakettiin, eikä Skypellä voi soittaa hätäpuheluja.

Skypen puhepaketilla voi soittaa mistä tahansa maasta seuraavia lukuun ottamatta: Algeria, Bahrain, Egypti, Intia, Kiina, Korea, Kuwait, Libanon, Libya, Marokko, Namibia, Pakistan, Qatar, Taiwan, Tunisia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Käyttämättömät minuutit vanhentuvat kunkin kuun lopussa, joten ne kannattaa käyttää loppuun.