Voinko jakaa Skype-tuotteeni kavereiden ja perheenjäsenten kanssa?

Kyllä, voit jakaa ostamiasi Skype-tuotteita ja -ominaisuuksia Skype-kontakteillesi Skype Managerin avulla.

Skype Manager on ilmainen Internet-pohjainen työkalu, jolla voit ostaa ja varata Skype-tuotteita kavereillesi, perheenjäsenillesi tai kollegoillesi ja hallita niiden käyttöä.

Skype Managerin pääpalkki.

Luo vain Skype Manager -tili ja lisää kaverisi Skype Manager -jäseniksi. Voit sitten ostaa Skype-tuotteita ja -ominaisuuksia ja varata niitä heidän käyttöönsä.

Lisätietoja Skype Managerista.