Mitä teen, jos näen tyhjän sinisen ruudun yrittäessäni kirjautua sisään Skypen Windows-työpöytäversioon?

Takaisin hakutuloksiin

Kun yrität kirjautua sisään Skypen Windows-työpöytäversioon, saatat joskus nähdä tyhjän sinisen ruudun, jossa näkyy vain Skype-logo. (Saatat myös nähdä tyhjän valkoisen ruudun, jos yrität kirjautua sisään Microsoft-tilillä.)

A blank blue screen displaying with the Skype logo

Jos havaitset tämän ongelman, varmista ensin, että olet päivittänyt Skypen uusimpaan versioon.

Jos ongelma ei ratkea päivittämällä, kokeile seuraavaa:

Ennen kuin jatkat, varmista että:

Kokeile palauttaa Internet Explorerin asetukset. Voit tehdä tämän helposti napsauttamalla Internet Explorerin asetusten palauttaminen -linkkiä Microsoftin tukisivulla.

Skype hakee selainasetuksensa Internet Explorerista, joten sinun täytyy palauttaa sen asetukset, vaikka se ei olisikaan oletusselaimesi.

Jos olet poistanut Internet Explorerin, sinun täytyy asentaa sen uusin versio ja palauttaa asetukset.

Jos tämä ei auta, poista Väliaikaiset Internet-tiedostot -kansion sisältö napsauttamalla Korjaa tämä ongelma -linkkiä Microsoftin tukisivulla.

Luo pikakuvake Skypen kirjautumisikkunaan suorittamalla seuraavat vaiheet:

1. Sulje Skype. Tee tämä napsauttamalla ilmaisinalueen Skype-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Lopeta.
    2. Napsauta tietokoneesi työpöytää hiiren kakkospainikkeella ja valitse Uusi>pikakuvake.
    3. Lisää Kirjoita kohteen sijainti -kenttään seuraava:

”C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

tai jos käytät 64-bittistä käyttöjärjestelmää:

"C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

1. Valitse Seuraava.
    2. Anna pikakuvakkeelle nimi ja valitse Valmis.
    3. Kaksoisnapsauta tätä pikakuvaketta ja kirjaudu sisään Skype-nimelläsi ja salasanallasi.

Jotta voit puhdistaa kirjautumiestiedostot koneellasi, sinun täytyy ladata ja suorittaa (kaksoisnapsauttamalla) Login Cleanup -tiedosto. Lataamalla ja suorittamalla tämän työkalun hyväksyt siihen liittyvän käyttöoikeussoopimuksen.

Lataa LoginCleanup-tiedosto

Näin suoritat LoginCleanup-tiedoston:
    1. Napsauta yllä olevaa latauspainiketta.
    2. Valitse latausvalintaikkunassa Avaa.
    3. Kaksoisnapsauta avautuvassa kansiossa LoginCleanup-tiedostoa.
    4. Windowsin suojausvaroitus tulee näkyviin. Valitse Suorita.
    5. LoginCleanup-tiedosto suoritetaan, sulje Skype ja käynnistä Skype uudelleen.
    6. Odota, kunnes Skype käynnistyy uudelleen, ja yritä kirjautua sisään uudelleen.

Tarkista kaikki tämän Skype-yhteisön viestin vaiheet. Jos ongelma jatkuu sen jälkeen, kun olet yrittänyt Yhteisön menettelytapaa, voit:

1. Luoda lokitiedoston.
    2. Rekisteröityä yhteisöön (jos et ole jo rekisteröitynyt).
    3. Luoda uuden aiheen ja liittää lokitiedoston viestiisi.