Mitä tulisi tehdä, jos näkyviin tulee tyhjä sininen ruutu, kun yritän kirjautua Skypen Windows-työpöytäversioon?

Kun yrität kirjautua Skypen Windows-työpöytäversioon, näkyviin voi joskus tulla tyhjä sininen ruutu, jossa on vain Skype-logo. (Näkyviin saattaa tulla myös tyhjä valkoinen näyttö, jos yrität kirjautua Microsoft-tilillä.)

Tyhjä sininen ruutu, jossa on Skype-logo

Jos kohtaat tämän ongelman, varmista ensimmäiseksi, että olet päivittänyt Skypen sen uusimpaan versioon.

Jos Skypen päivittäminen ei ratkaise ongelmaa, kokeile seuraavia:

Ennen kuin teet muuta, varmista, että olet tehnyt seuraavat:

Voit yrittää palauttaa Internet Explorerin asetukset perustilaan. Voit tehdä sen helposti Microsoft-tuen verkkosivuilla napsauttamalla Internet Explorerin asetusten palautuslinkkiä.

Skype käyttää Internet Explorerin selainasetuksia, joten palauta sen asetukset, vaikka se ei olisi oletusselaimesi.

Jos olet poistanut Internet Explorerin asennuksen, asenna sen uusin versio ja palauta asetukset.

Jos tämä ei auta, poista Temporary Internet Files -kansion sisältö napsauttamalla Microsoft-tuen verkkosivun Korjaa tämä ongelma -linkkiä.

Voit luoda Skypen kirjautumisikkunan pikakuvakkeen seuraavasti*:

1. Sulje Skype. Voit tehdä sen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella näytön oikeassa alaosassa olevaa Skype-kuvaketta ja valitsemalla Lopeta.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tietokoneen työpöytää ja valitse Uusi> Pikakuvake.
  3. Syötä seuraava teksti Kirjoita kohteen sijainti -kenttään:

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

Jos käyttöjärjestelmä on 64-bittinen, syötä seuraava teksti:

"C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

1. Valitse Seuraava.
  2. Nimeä pikakuvake ja valitse Valmis.
  3. Kaksoisnapsauta pikakuvaketta ja kirjaudu sisään Skype-nimelläsi ja salasanallasi.

*Nämä ohjeet eivät ole voimassa, jos kirjaudut Skypeen Microsoft- tai Facebook-tilillä.

Voit tyhjentää tietokoneellasi olevat kirjautumistiedostot lataamalla ja suorittamalla LoginCleanup-tiedoston (kaksoisnapsauttamalla sitä). Lataamalla ja suorittamalla työkalun osoitat, että hyväksyt sen käyttösopimuksen.

LoginCleanup-tiedoston lataaminen

Voit suorittaa LoginCleanup-tiedoston seuraavasti:
  1. Napsauta yllä olevaa Lataa-painiketta.
  2. Valitse latausikkunassa Avaa.
  3. Kansio tulee näkyviin. Kaksoisnapsauta kansiossa olevaa LoginCleanup-tiedostoa.
  4. Windowsin suojausvaroitus tulee näkyviin. Valitse Suorita.
  5. LoginCleanup-tiedosto suoritetaan. Sulje Skype ja käynnistä se sitten uudelleen.
  6. Odota, että Skype käynnistyy, ja yritä sitten kirjautua sisään uudelleen.

Käy läpi kaikki tässä Skype-yhteisösivuston viestissä kuvatut vaiheet. Jos ongelma ei poistu yhteisösivuston ohjeiden avulla, voit yrittää seuraavaa:

1. Luo lokitiedosto.
  2. Rekisteröidy yhteisösivustolle (jos et ole vielä tehnyt sitä).
  3. Luo uusi aihe ja liitä lokitiedosto viestiisi.