Ohje Mac

Kuinka videoviestien asetukset määritetään Skypen Mac OS X -versiossa?

Lataa Skypen uusin Mac OS X -versio ja pidä yhteyttä kavereihisi entistä monipuolisemmin lähettämällä heille videoviestejä. Voit tallentaa lyhyen videon, muokata sitä tarvittaessa, lähettää sen sitten kontakteillesi ja jakaa näin elämäsi hetkiä ystäviesi kanssa.

Seuraavat kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset helpottavat videoviestien asetusten määrittämistä Mac OS X -laitteella.

Kuinka videoviestejä tallennetaan ja lähetetään Skypen Mac-versiolla?

Videoviestien tallentaminen ja lähettäminen kavereille on helppoa:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse kontaktiluettelosta kontakti, jolle haluat lähettää videoviestin, klikkaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lähetä videoviesti....

Lähetä videoviesti -vaihtoehto valittuna luettelosta, joka tulee näkyviin, kun kontaktia klikataan Skypessä hiiren kakkospainikkeella.

1. Näkyviin tulee tallennusikkuna. Kun haluat aloittaa tai lopettaa tallennuksen, klikkaa tallennuskuvaketta Tallennuskuvake..

Kun tallennus on valmis, klikkaa toistokuvaketta Toistokuvake..

Nauhoita viesti uudelleen ja Peruuta viesti -valinnat näkyvissä, kun X-kuvaketta on klikattu kerran videoviestin taltioinnin jälkeen.

1. Kun haluat lähettää videoviestin, klikkaa lähetyskuvaketta Lähetyskuvake..

Voinko lähettää videoviestin kaverilleni, joka ei vastaa puheluun?

Jos kaverisi ei vastaa puheluusi, voit lähettää hänelle videoviestin. Lopeta puhelu ja siirry taltioimaan, muokkaamaan ja lähettämään videoviestiä klikkaamalla keskusteluikkunassa Lähetä videoviesti.

Miten videoviesti poistetaan?

Kontakteille lähetettyjä videoviestejä ei voi poistaa. Voit vain perua tallennetut videoviestit ennen niiden lähettämistä.

Miten vastaanotettuja videoviestejä katsellaan?

Vastaanottamasi videoviestit näkyvät Viimeisimmät-keskusteluissa. Jos käytössäsi on uusin Skypen Mac OS X -versio, voit toistaa videoviestin keskusteluikkunassa klikkaamalla pikkukuvaa.

Jos haluat vastata vastaanottamaasi videoviestiin omalla videoviestillä, klikkaa paperiliitinkuvaketta ja valitse Lähetä videoviesti.

Jos käytössäsi oleva Skypen versio ei tue videoviestejä, saat pikaviesti-ilmoituksen saapuneesta videoviestistä sekä linkin kyseiseen viestiin. Voit katsoa videoviestin selaimessa klikkaamalla linkkiä.

Kun katsot videoviestin Internet-selaimessa, et voi vastata siihen.

Miten videoviestit tallennetaan?

Oletko laatinut tai vastaanottanut ikimuistoisen videoviestin, jonka haluat tallentaa? Etsi videoviesti keskusteluhistoriasta, klikkaa viestiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tallenna.

Näkyviin saattaa tulla myös latauskuvake videoviestin katsomisen jälkeen. Voit tallentaa videoviestin klikkaamalla tätä.

Miksi saan ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä?

Saitko ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä, kun yritit katsoa tai tallentaa sen? Tämä johtuu siitä, ettei vanhoja videoviestejä voi enää katsoa tai tallentaa.

Jos haluat varmistaa, ettet menetä tärkeitä viestejäsi, sinun kannattaa tallentaa ne mahdollisimman pian.