Ohje Android

Miten käytän Skype WiFiä Android-laitteessani?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Seuraavat ohjeet auttavat sinua Skype WiFin käytön aloittamisessa Android-laitteessasi:

Miten saan Skype WiFin?

Skype WiFi on sovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi Google Play -kaupasta.* Siirry kauppaan laitteellasi ja hae Skype WiFi -sovellusta.

Huomaa, että Skype WiFi on eri sovellus kuin Skype. Skypen täytyy olla asennettuna laitteeseesi, jotta voit käyttää sitä (muodostettuasi nettiyhteyden Skype WiFi -sovelluksesta julkisen hotspotin kautta).

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Kuinka aloitan Skype WiFin käytön?

Skype WiFin käytön aloittaminen on helppoa. Varmista vain, että tililläsi on hieman Skype-saldoa ja noudata seuraavia ohjeita:

1. Siirry laitteesi verkkoasetuksiin ja muodosta yhteys avoimeen WiFi-verkkoon.
  2. Avaa Skype WiFi -sovellus ja kirjaudu sisään Skype-tunnuksellasi tai Microsoft-tilisi tiedoilla.
  3. Jos Skype WiFi tukee verkkoa, johon muodostit yhteyden, näet Skype WiFi toimii täällä -ilmoituksen ja yhteyden minuuttihinnan.
  4. Napauta vaihtoehtoa Yhdistä.
  5. Napauta vaihtoehtoa OK.

Tärkeää: Varmista, että Internet-yhteys on muodostettu, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa Skype WiFi -sovellukseen Microsoft-tilisi avulla. Sovellus muistaa tilitiedot, ja voit käyttää Skype WiFiä seuraavan kerran, kun olet julkisen hotspotin toimivuusalueella.

Silloin voit alkaa käyttää Skypeä, lukea sähköpostisi, surffata netissä tai käyttää muita tiedonsiirtoyhteyttä vaativia sovelluksia. Voit myös arvioida hotspotin napauttamalla arviointikuvaketta.

Jos olet jo muodostanut yhteyden WiFi-verkkoon ja kirjautunut Skype WiFiin, näet ilmoituksen Sinulla on jo nettiyhteys.

Jos näet ilmoituksen Et ole yhteydessä WiFi-verkkoon, siirry laitteesi verkkoasetuksiin ja muodosta yhteys toiseen Skype WiFiä tukevaan verkkoon.

Saanko automaattisesti ilmoituksen tuetuista hotspoteista?

Kyllä. Skype WiFi ilmoittaa, tukeeko se hotspotia, johon olet muodostanut yhteyden. Sinun täytyy vain ottaa käyttöön automaattinen tarkistustoiminto, jotta saat ilmoituksia:

1. Käynnistä Skype WiFi.
  2. Paina valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake.
  3. Napauta vaihtoehtoa Asetukset.
  4. Valitse Automaattinen tarkistus -valintaruutu.

Miten muodostan yhteyden Internetiin hotspotin tarjoajan tilin kautta?

Jos et halua käyttää Skype-saldoa, etsi vain tarjoajan hotspot ja noudata seuraavia ohjeita:

1. Siirry laitteesi verkkoasetuksiin ja muodosta yhteys tarjoajan WiFi-verkkoon.
  2. Käynnistä Skype WiFi ja kirjaudu sisään Skype-tunnuksellasi ja salasanallasi.
  3. Kun ilmoitus ”Skype WiFi toimii täällä ” tulee näkyviin, paina valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake..
  4. Valitse Palveluntarjoajan tili ja kirjaudu sisään palveluntarjoajan tilin tiedoilla.

Kun olet muodostanut Internet-yhteyden palveluntarjoajan kautta, yhteyden käytöstä veloittaa palveluntarjoaja, ei Skype.

Miten katkaisen yhteyden Skype WiFiin?

Voit katkaista Skype WiFi -yhteyden joko manuaalisesti napauttamalla Katkaise yhteys -painiketta tai määrittämällä yhteyden keston, jolloin yhteys katkeaa jonkin ajan kuluttua:

1. Käynnistä Skype WiFi.
  2. Paina valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake.
  3. Napauta vaihtoehtoa Asetukset.
  4. Napauta Maksimiyhteysaika -vaihtoehtoa ja valitse 30, 60 tai 120 minuuttia.

Yhteyden muodostamisessa Skype WiFi -hotspotiin on ongelmia...

Jos yhteyden muodostamisessa Skype WiFi -hotspotiin on ongelmia tai saat virheilmoituksen, jossa kerrotaan, ettei WiFi-verkko vastaa oikein, kokeile seuraavia toimia:

1. Varmista, että WiFi on otettu käyttöön laitteessasi.
  2. Siirry lähemmäs hotspotia, jos mahdollista. Yritä parantaa signaalia liikkumalla paikasta toiseen, jos mahdollista.
  3. Muodosta yhteys toiseen Skype WiFin tukemaan verkkoon.

Jos yhteyden muodostaminen Skype WiFi -hotspotiin ei vieläkään onnistu, ota yhteys Skypen asiakaspalveluun.

Kuinka maksan Skype WiFin käytöstä?

Maksat Skype WiFin käytöstä Skype-saldolla. Kun muodostat yhteyden Skype WiFiin Android-laitteellasi, sovellus varaa automaattisesti 30 minuutin verran Skype-saldoa tililtäsi (jos et ole muuttanut yhteyden enimmäiskestoa manuaalisesti). Jos et käytä kaikkia minuutteja, maksat vain todellisen käytön mukaisen hinnan. Varmista, että katkaiset yhteyden, kun et enää käytä sovellusta.

Voit nähdä käytetyn saldon tilisi Skype WiFi -historia -sivulta.

Jos kirjaudun Skype WiFiin, näkevätkö kontaktini minut online-tilassa Skypessä?

Eivät. Kun olet kirjautunut Skype WiFiin, et näy online-tilassa Skypessä, ellet ole kirjautunut Skypeen.