Ohje iPhone

Miten voin hallita yhteystietoja Skypen iPhone-versiossa?

Kun olet lisännyt kaverisi yhteystietoluetteloon, voit helposti hallita yhteystietoja. Näistä usein kysytyistä kysymyksistä saat tietää, miten voit hakea yhteystietoa yhteystietoluettelosta, miten voit tarkastella luetteloissa olevia yhteystietoja ja miten voit estää tai poistaa yhteystiedon.

Lisätietoja yhteystiedon hakemisesta ja lisäämisestä.

Lisätietoja ehdotettujen yhteystietojen lisäämisestä.

Yhteystieto estetään tai poistetaan seuraavasti:

1. Etsi yhteystieto tai ryhmä, jonka haluat estää, käyttämällä Hakutoimintoa näytön yläosassa.
  2. Napauta yhteystiedon nimeä näytön yläosassa.

3. Valitse avattavasta valikosta Näytä profiili. Profiilinäkymästä voit valita yhteystiedon estämisen tai poistamisen. Näyttöä on ehkä vieritettävä alaspäin halutun kohdan näkemiseksi.

Voit myös estää ja poistaa sinulle ehdotettuja yhteystietoja. Voit poistaa yhteystiedon eston noudattamalla yllä annettuja vaiheita ja valitsemalla sitten poista esto estä-vaihtoehdon sijaan.

Näyttönimen vaihtaminen

Näyttönimi on kavereillesi valitsemasi nimi, jonka näet yhteystietoluettelossasi, kun soitat heille tai lähetät heille pikaviestin. Vain sinulle Skypessä näkyvä nimi vaihtuu. Yhteystiedolle näkyvä nimi pysyy ennallaan. Myös kaverisi voivat muuttaa tapaa, jolla nimesi näytetään heidän yhteystietoluetteloissaan.

1. Siirry yhteystietovälilehteen ja valitse päivitettävä yhteystieto.
  2. Napauta keskustelun otsikkoa ja sitten vaihtoehtoa Näytä profiili.
  3. Napauta yhteystiedon nimeä ja kirjoita sitten uusi nimi, jota haluat käyttää.
  4. Tallenna napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkiä.