Mitkä Skype-ominaisuudet olisivat hyviä minulle?

Skypea voi hyödyntää tehokkaasti monenlaisilla tavoilla. Tutustu seuraaviin kuvauksiin, jotka kertovat, miten voit pitää yhteyttä perheenjäseniisi ja kavereihisi sijainnistasi riippumatta. Pääset alkuun klikkaamalla itseäsi kiinnostavaa osiota.

Maksuttomat näköpuhelut ovat mainio tapa pitää yhteyttä kavereihisi ja perheenjäseniisi. Skype on kätevä tapa vaihtaa kuulumisia läheisten kanssa riippumatta siitä, asutteko muutaman aikavyöhykkeen päässä toisistanne vai oletko vain viikon kestävällä työmatkalla. Skype-näköpuhelut toimivat työpöytäkoneissa, tableteissa ja matkapuhelimissa, joten itsellesi tärkeät ihmiset ovat aina nähtävissä kasvotusten.

Skype on mainio ja edullinen tapa pitää yhteyttä. Skypesta Skypeen -puhelut ovat maksuttomia, ja yhteen puheluun voi yhdistää koko joukon kavereita heidän sijainnistaan riippumatta. Jos kaverisi ei ole Skype-käyttäjä, voit soittaa hänelle matka- tai lankapuhelimeen. Tarvitset vain paketin tai hieman Skype-saldoa.

Lisätietoja matka- ja lankapuhelimiin soittamisesta ja sen aloittamisesta.

Skype on todella kätevä, jos haluat pitää yhteyttä eri puolilla maailmaa eri aikavyöhykkeillä olevien ihmisten kanssa. Skype on saatavilla useimpiin mobiilikäyttöjärjestelmiin, kuten Windows Phoneen, Androidiin ja iOS:ään. Skype kulkee taskussasi lentokentillä, puistoissa ja rannoilla.

Vaikka mobiilidatayhteys olisi katkennut, voit luottaa soitonsiirtoon. Kun se on käytössä, kaikki Skype-puhelut siirretään matka- tai lankapuhelimeesi. Se on edullinen ratkaisu sinulle, ja täysin ilmaista soittajalle.

Lisätietoja soitonsiirrosta ja sen hankintaohjeet

Yhteistyötä ei aina voida tehdä samassa paikassa. Joskus ei ole mahdollista olla edes samassa maassa. Skype on erinomainen tapa työskennellä yhdessä ja jakaa edistymistietoja.

Tiedostojen lähettäminen ja vastaanottaminen on todella helppoa, ja jos sinun on näytettävä kollegoille, mitä teet, voit jakaa näyttösi heille Skype-puhelun aikana.

Lisätietoja yhteistyöstä ja sen aloittamisesta

Skype on mainio tapa tuoda kaverit yhteen viikonlopun aktiviteettien järjestämistä varten. Facebook-integroinnin avulla voit keskustella yhä useamman kaverin kanssa Skypella.

Jos kaverisi on offline-tilassa, ja sinun on saatava yhteys häneen nopeasti, voit lähettää hänelle tekstiviestin todella helposti Skypen avulla. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa.

Lisätietoja Skype-tekstiviesteistä ja niiden käytön aloittamisesta

Joskus kavereiden kutsuminen koolle illanviettoon vaatii yhden henkilön panostusta. Skypen avulla voit soittaa ryhmänäköpuheluja kavereillesi eri puolilla maailmaa.

Joskus keskustelu on paras vaihtoehto. Jos haluat puhua kavereillesi ja kuulla heidän puhuvan sinulle, Skypesta Skypeen -puhelut ovat helposti järjestettävissä. Jos kaverisi ei ole verkossa, voit soittaa hänelle matka- tai lankapuhelimeen suoraan Skypesta. Tarvitset vain paketin tai hieman Skype-saldoa.

Lisätietoja matka- ja lankapuhelimiin soittamisesta ja sen aloittamisesta