Mitkä Skypen ominaisuuksista ovat minulle hyödyllisiä?

On monta tapaa, joilla voit saada enemmän irti Skypestä. Lue alla olevista tarinoista miten voimme auttaa sinua pitämään yhteyttä kavereihin ja perheenjäseniin ympäri maailmaa. Aloita napsauttamalla osaa, joka kuvaa sinulle mieleistä toimintaa.

Ilmaiset videopuhelut on loistava tapa pitää yhteyttä kavereihin ja perheenjäseniin. Riippumatta siitä onko välillänne useampia aikavyöhykkeitä vai työskenteletkö muualla viikon ajan, Skype tarjoaa yksinkertaisen tavan vaihtaa kuulumisia läheistesi kanssa. Skype-videopuhelut ovat käytettävissä tietokoneilla, tableteilla ja matkapuhelimilla, joten et ole koskaan liian kaukana nähdäksesi läheisiäsi kasvotusten.

Skype on erinomainen ja edullinen tapa pitää yhteyttä. Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia ja voit koota kaveriporukan yhteen puheluun riippumatta siitä, missä päin maailmaa he ovat. Jos kaverisi ei ole Skypessä, voit soittaa hänelle matka- tai lankapuhelimeen. Tarvitset vain paketin tai hieman Skype-saldoa.

Lue lisää ja aloita soittaminen matka- ja lankapuhelimiin.

Skype on erittäin hyödyllinen, jos sinun tarvitsee pitää yhteyttä eri paikkoihin ja aikavyöhykkeisiin. Voit hankkia Skypen suurimpaan osaan mobiilikäyttöjärjestelmistä, mukaan lukien Windows Phone, Android ja iOS. Voit pitää Skypen mukanasi lentoasemalla, puistossa tai rannalla.

Vaikka menettäisit mobiilidatayhteyden, voit edelleen luottaa soitonsiirtoon. Kun se on käytössä, sinulle Skypeen soitetut puhelut siirretään matka- tai lankapuhelimeesi. Se on edullista sinulle ja täysin ilmaista soittajalle.

Lue lisää ja hanki soitonsiirto

Et voi aina olla samassa huoneessa kuin ihmiset, joiden kanssa sinun täytyy tehdä yhteistyötä. Joskus et voi edes olla samassa maassa. Skype toimii erittäin hyvin työskentelyyn yhdessä ja edistymisen jakamiseen.

Tiedostojen lähettäminen ja vastaanottaminen on erittäin helppoa, ja jos sinun täytyy näyttää työtovereillesi mitä olet työstämässä tällä hetkellä, voit jakaa näyttösi heille Skype-puhelussa.

Lue lisää ja aloita yhteistyö

Skype on kätevä paikka koota yhteen kaverisi ja järjestää viikonloppusi.

Jos kaverisi on offline-tilassa ja sinun täytyy ottaa häneen yhteyttä pikaisesti, voit lähettää hänelle helposti tekstiviestin Skypen avulla. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa.

Lue lisää ja aloita tekstiviestien lähettäminen Skypessä

Joskus on yhden henkilön vastuulla kerätä kaverit yhteen illanviettoa tai illallisjuhlaa varten. Kun käytät Skypeä, voit soittaa ryhmävideopuheluita kavereillesi missä päin maailmaa tahansa.

Joskus on vain helpompaa keskustella. Jos haluat puhua kavereillesi ja kuulla heidän puhuvan, Skypestä Skypeen -puhelut ovat erinomaisia ja helppoja järjestää. Jos kaverisi eivät ole online-tilassa, voit soittaa heille matka- ja lankapuhelimiin suoraan Skypestä. Tarvitset vain paketin tai vähän Skype-saldoa.

Lue lisää ja aloita soittaminen matka- ja lankapuhelimiin