Ohje Windows RT

Kuinka estän tai ilmiannan kontaktin Skypen Windows RT -versiossa?

Voit asettaa kontaktille eston, jolloin kyseinen kontakti ei voi soittaa sinulle tai seurata, milloin olet online-tilassa. Skypen Windows RT -versiossa voit estää kontaktin ja/tai kontaktipyynnön.

Voit myös halutessasi ilmoittaa meille roskapostin lähettäjistä ilmoittamalla viestin roskapostiksi, jotta voimme pysäyttää roskapostin lähettäjien toiminnan jo alkumetreillä.

Kontaktin estäminen

Voit estää kontaktin seuraavasti:

1. Avaa Skype.
  2. Etsi estettävä kontakti kirjoittamalla hänen nimensä ja painamalla Enter-näppäintä.
  3. Avaa keskusteluikkuna napauttamalla tai klikkaamalla kontaktia.
  4. Avaa asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön alareunaa tai klikkaamalla näyttöä hiiren kakkospainikkeella.
  5. Valitse estä ja vahvista valinta valitsemalla uudelleen estä. Vaihtoehtoisesti voit valita Poista kontakteista- ja Ilmoita roskapostiksi -valintojen viereiset valintaruudut.

Kontaktin estämisikkunassa Estä-painikkeen valitsemisen jälkeen näkyvät Poista kontakteista- ja Ilmoita roskapostiksi -valintaruudut

Kontaktipyynnön estäminen

1. Avaa Skype.
  2. Valitse viimeisimmät-kohdasta haluamasi kontaktipyyntö.

Viimeisimmät-kohdassa näkyvä kontaktipyyntö
  3. Valitse avautuvassa keskusteluikkunassa kieltäydy. Vaihtoehtoisesti voit valita ponnahdusikkunan Estä- ja Ilmoita roskapostiksi -valintojen viereiset valintaruudut.
  4. Vahvista valinta valitsemalla uudelleen kieltäydy.

Kontaktipyynnöstä kieltäytymisen ikkuna ja Estä-, Ilmoita roskapostiksi- ja Kieltäydy-valinnat