Mihin Messenger-yhteystietoni ovat kadonneet Skypestä?

Yhteystietoluettelostasi on poistettu sellaiset Messenger-yhteyshenkilöt, joilla ei ole Skype-tiliä. He eivät enää näy Skype-yhteystietoluettelossasi.

Yhteystietoluettelossasi säilyvät kaikki Messenger-yhteyshenkilöt, joilla on Skype-tili, joten saat heihin edelleen yhteyden Skypellä. Lisäksi Skypestä poistetut Messenger-yhteyshenkilöt ovat edelleen käytettävissä sähköpostiyhteystietoina Ihmiset-sovelluksessa osoitteessa www.live.com.

Huomautus: Kun lähetät viestin aktiivisessa keskustelussa Messenger-yhteyshenkilön kanssa, viesti saattaa jäädä Lähetetään-tilaan tai voit saada Toimitus epäonnistui -virheilmoituksen. Varmista viestiesi perillemeno etsimällä henkilö yhteyshenkilöiden luettelosta (ei viimeisimmistä keskusteluista) ja aloittamalla uusi keskustelu kyseisen henkilön kanssa.