Mihin Messenger-yhteystietoni ovat kadonneet Skypestä?

Yhteystietoluettelostasi on poistettu sellaiset Messenger-yhteyshenkilöt, joilla ei ole Skype-tiliä. He eivät enää näy Skype-yhteystietoluettelossasi.

Yhteystietoluettelossasi säilyvät kaikki Messenger-yhteyshenkilöt, joilla on Skype-tili, joten saat heihin edelleen yhteyden Skypellä. Lisäksi Skypestä poistetut Messenger-yhteyshenkilöt ovat edelleen käytettävissä sähköpostiyhteystietoina Ihmiset-sovelluksessa osoitteessa www.live.com.