Miten Skypeä käytetään Outlook.com-tililtä?

Skype ja Outlook.com, Microsoftin älykäs sähköpostipalvelu, on yhdistetty, jotta voit lähettää pikaviestejä Outlook.com-yhteyshenkilöillesi ja soittaa heille maksuttomia Skype-äänipuheluja ja -videopuheluja.

Seuraavissa kysymyksissä ja vastauksissa on tietoja Skypen käyttämisestä Outlook.comissa:

Toimenpide on helppo. Avaa Skype klikkaamalla Outlook.com-tilillä olevaa Skype-kuvaketta, niin pääset keskustelemaan Skype-kavereillesi saman tien.

Jos sinulla on jo Skype-tili, se on ehkä linkitettävä Outlook.com-sähköpostiisi. Valitse Kirjaudu, jotta voit käyttää Skype-tunnustasi tai Microsoft-tiliäsi:

Kirjoita kirjautumistietosi:

Saat vahvistuksen, kun kirjautuminen onnistuu:

Tämä lisää Skype-yhteystietosi myös Outlook.comin Skype-käyttökokemukseen. Jos olet sekä uusi Outlook.com- että Skype-käyttäjä, annamme vihjeitä uusien yhteystietojen hakuun ja keskustelun aloittamiseen:

Saatamme ehdottaa, että lisäät yhteystietoja Skypeä jo käyttävistä henkilöistä.

Skypen ääni- ja videopuhelut Outlook.com-yhteystietojen kanssa edellyttävät, että asennat Skypen verkkolaajennuksen. Tämä tehdään automaattisesti, kun soitat ääni- tai videopuhelun ensimmäisen kerran.

Skypen verkkolaajennus toimii seuraavissa selaimissa:

• Windows-työasemat: Internet Explorer 9 ja uudemmat, Chrome, Firefox.
  • Mac-käyttöjärjestelmät: Safari, Firefox ja Chrome.

Jos käytät tietokoneellasi useita selaimia, Skypen verkkolaajennus on asennettava vain kerran jollakin selaimella. Verkkolaajennus toimii myös muissa tuetuissa selaimissa asennuksen jälkeen.

Tärkeää: Jos selaimesi ei tue laajennuksia, voit lähettää pikaviestejä Outlook.com-yhteystiedoillesi, mutta Skypen äänipuhelu- ja videopuhelutoiminnot eivät ole käytettävissä. Voit kuitenkin soittaa Skype-äänipuheluja ja -videopuheluja Skype-sovelluksella.

Windows RT, Linux ja Chromebook eivät tue Skypen verkkolaajennusta. Lisätietoja Skypen verkkolaajennuksen asentamisesta.

Voit lähettää pikaviestejä yhteystiedoillesi myös Outlook.comissa, mutta siihen ei tarvita laajennusta.

Valitse Skype-yhteystieto ja jokin kuvake näytön yläosasta, josta voi soittaa videopuhelun ja äänipuhelun, luoda ryhmäkeskustelun lisäämällä henkilön ryhmään tai aloittaa pikaviestikeskustelun.

Jos haluat ottaa yhteyttä kavereihin ja perheenjäseniin, jotka eivät käytä Skypeä, voit lähettää heille linkin, jolla voi liittyä Skype-puheluun tai -keskusteluun.

Aloita valitsemalla +-kuvake ja klikkaa sitten Jaa-painiketta ja lähetä joko linkki tai sähköposti kavereillesi tai perheenjäsenillesi. He voivat sitten liittyä keskusteluun tai puheluun klikkaamalla linkkiä.

Kun käytät Skypeä Outlook.comista, voit käyttää pikaviestejä, äänipuheluja ja videopuheluja. Jos haluat hyödyntää kaikkia Skype-ominaisuuksia, kuten näytön jakamista ja videoviestejä, sinun on käytettävä jotakin Skype-asiakasohjelmaa, kuten Skypen Windows-versiota.

Puhelun aikana voit tehdä seuraavia toimia:

Videopuhelu-näyttö.

A. Koko näytön tilaan siirtyminen
B. Yhteystietoluettelon näyttäminen tai piilottaminen
C. Kameran ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä
D. Mikrofonin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä
E. Puhelun lopettaminen

Voit määrittää tilaksesi Outlook.comissa joko Käytettävissä tai Näkymätön klikkaamalla nimeäsi ja valitsemalla jommankumman vaihtoehdon näkyviin tulevasta ruudusta. Valitse Näkymätön, jos et halua, että sinut voidaan hakea Skype-hakemistosta.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Skypen verkkoversion ja Outlook.comin käyttäminen