Miten Skypeä käytetään Outlook.com-tililtä?

Takaisin hakutuloksiin

Skype ja Outlook.com, Microsoftin älykäs sähköpostipalvelu, on yhdistetty, jotta voit lähettää pikaviestejä Outlook.com-yhteyshenkilöillesi ja soittaa heille maksuttomia Skype-äänipuheluja ja -videopuheluja.

Seuraavissa kysymyksissä ja vastauksissa on tietoja Skypen käyttämisestä Outlook.comissa:

Avaa Skype napsauttamalla Outlook.com-tilillä olevaa Skype-kuvaketta, niin pääset keskustelemaan Skype-kavereidesi kanssa saman tien.

Jos sinulla on jo Skype-tili, se on ehkä linkitettävä Outlook.com-sähköpostiisi. Valitse Kirjaudu sisään, jotta voit käyttää Skype-tunnustasi tai Microsoft-tiliäsi.

Saat vahvistuksen, kun kirjautuminen onnistuu.

Tämä lisää Skype-yhteystietosi myös Outlook.comin Skype-käyttökokemukseen. Jos olet sekä uusi Outlook.com- että Skype-käyttäjä, annamme vihjeitä uusien yhteystietojen hakuun ja keskustelun aloittamiseen.

Sinulle saatetaan ehdottaa yhteyshenkilöiksi sellaisia tuntemiasi henkilöitä, jotka ovat myös Skype-käyttäjiä.

Voit määrittää tilaksesi Outlook.comissa joko Tavoitettavissa tai Näkymätön napsauttamalla nimeäsi ja valitsemalla jommankumman vaihtoehdon näkyviin tulevasta ruudusta. Valitse Näkymätön, jos et halua, että sinut voidaan hakea Skype-hakemistosta.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Skypen verkkoversion ja Outlook.comin käyttäminen