Koti Skypen Windows-työpöytäversio

    Voiko Skype-tuotteita maksaa luotto- tai pankkikortilla?

    Kyllä. Skype-tuotteen, kuten paketin, voi maksaa todella vaivattomasti luotto- tai pankkikortilla. 

    Oletko valmis oppimaan lisää?

    Kuinka voin tarkistaa Skype-tilaukseni tilan?

    Miten voin päivittää luottokorttitietoni tai muun maksutavan tiedot Skypessä?

    Oliko tästä artikkelista apua?

    Kyllä Ei

    Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

    Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).