Ohje Windows Desktop

Voiko Skype-tuotteita maksaa luotto- tai pankkikortilla?

Kyllä. Skype-tuotteen, kuten paketin, voi maksaa todella vaivattomasti luotto- tai pankkikortilla. 

Oletko valmis oppimaan lisää?

Kuinka voin tarkistaa Skype-tilaukseni tilan?

Miten voin päivittää luottokorttitietoni tai muun maksutavan tiedot Skypessä?

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype-saldo" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt