Mikä Webmoney on?

Webmoney on maksupalveluntarjoaja, jonka avulla voit maksaa Skype-tuotteet, kuten Skype-paketit, turvallisesti. Webmoney-palvelua voi käyttää monilla eri tavoilla sen mukaan, missä päin maailmaa olet.

Jos Webmoney on käytettävissä omassa maassasi, näet sen vaihtoehtona, kun päätät ostaa jotakin meiltä. Jos valitset Webmoney-vaihtoehdon, siirryt heidän verkkosivulleen maksamista varten.

Lisätietoja Webmoneysta.

Eri maissa on käytössä erilaisia maksutapoja. Käytettävissäsi olevat tavat tulevat näkyviin, kun päätät ostaa meiltä jotain.