Ohje Windows RT

Miten voin lähettää tiedoston Skypen Windows RT -versiossa?

1. Valitse henkilöt- tai suosikit-osiosta henkilö tai ryhmä, jolle haluat lähettää tiedostoja.

2. Valitse avautuvasta keskusteluikkunasta pluskuvake ja klikkaa Lähetä tiedostoja.

3. Valitse lähetettävät tiedostot ja klikkaa Lähetä.

Onko puhelu jo käynnissä? Klikkaa pluskuvaketta ja valitse Lähetä tiedostoja.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Skype-tiedostojako: tiedostotyypit ja koko- ja aikarajoitukset
Tiedostojen lähetys- ja vastaanotto-ongelmien vianetsintä Skypessä