Miksi en voi soittaa näköpuheluja uusimmassa Skypen Windows-versiossa?

Uusin Skypen Windows-versio sisältää muutoksia, jotka parantavat näköpuheluja, ryhmänäköpuheluja ja näytön jakamista. Valitettavasti näköpuhelut ja näytön jakaminen eivät toimi joissakin vanhemmissa pöytätietokoneissa.

Jos tietokoneessasi ei ole SSE2-tukea, et voi soittaa näköpuheluja etkä käyttää näytön jakamista. Useimmissa uusissa tietokoneissa on SSE2-tuki (prosessorin lisäosa, joka tuli käyttöön vuonna 2001), mutta osa käytössä olevista tietokoneista ei kykene suorittamaan kaikkia uusimman Skype-version ominaisuuksia.

Emme aio sisällyttää tukea vanhoille tietokoneille, mutta voit silti käyttää Skypea useissa eri tietokoneissa ja mobiililaitteissa.

Lisätietoja Skypen vähimmäisvaatimuksista kaikissa tuetuissa laitteissa.