Miten Skypen soitonsiirtoa käytetään?

Soitonsiirto mahdollistaa Skype-puheluiden siirtämisen ääniviesteihin, lanka- tai matkapuhelinnumeroon tai toiselle Skype-kontaktille. Soitonsiirto otetaan käyttöön seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Soitonsiirto.
  3. Valitse painike soitonsiirto poissa käytöstä soitonsiirron ottamiseksi käyttöön soitonsiirto käytössä ja valitse sitten, kuinka monen sekunnin kuluttua soitonsiirto tapahtuu.
  4. Valitse ääniviestit, toinen Skype-tili (anna Skype-nimi) tai matka- tai lankapuhelinnumero (valitse maa tai alue ja anna puhelinnumero).
  5. Valitse Vahvista.

Sinulle saapuvat puhelut siirretään, vaikka et olisi kirjautunut Skypeen.

Saapuvien Skype-puhelujen siirtäminen toiselle Skype-kontaktille on ilmaista. Edellytyksenä on ainoastaan, että kyseinen kontakti on kontaktiluettelossasi.

Jos haluat siirtää saapuvat puhelut matka- tai lankapuhelimeen, tarvitset vähän Skype-saldoa tai puhelupaketin, joka kattaa sen maan, johon haluat siirtää puhelut. Jos käytät Skype-saldoa, siirretyistä puheluista veloitetaan Skypen edullinen minuuttihinta.

Sinulle Skypellä soittavalta henkilöltä ei veloiteta mitään.

Voit valita enintään kolme matka- tai lankapuhelinnumeroa maailmanlaajuisesti. tai voit siirtää puhelut kontaktiluettelossasi olevalle toiselle Skype-kontaktille. Valitse lisää toinen numero, jos haluat lisätä puhelinnumeroita tai toisen Skype-tilin.

Kyllä. Jos olet ottanut soitonsiirron käyttöön, myös Skype-numeroosi saapuvat puhelut siirretään.

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Soitonsiirto.
  3. Poista soitonsiirto käytöstä valitsemalla vihreä painike.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Soitonsiirron vianetsintä