Koti Skypen Windows RT -versio

Miksi minun Microsoft tili kirjautua sisään Skypen Windows RT?

Jos laite on käynnissä Windows RT käyttävä elimistö, te kaivata Microsoft huomioon ladata Skype tai mitä tahansa muuta alkaen Windows Store.

Kun käynnistät Skypen Windows RT ensimmäistä kertaa saat kehotuksen kirjautua Skype teidän Microsoft huomioon ja linkittää Skype-tili.

Kun tilit on linkitetty, voit käyttää Skype normaalisti. Pystyt myös ottamaan yhteyttä teidän Messenger kaverit suoraan Skypestä.

Lue lisää Microsoft huomioon ja se hyödyttää.

Opi miten kirjautua Skype for Windows RT kanssa oman Microsoft huomioon.