Miten videoviestejä lähetetään ja vastaanotetaan Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Videoviestien tallentaminen ja lähettäminen edellyttää nettikameraa ja uusinta Skypen Windows-työpöytäversiolta Windows 7:ssä tai uudemmassa.

Videoviestin pituus voi olla enintään kolme minuuttia.

Videoviestien tallentaminen ja lähettäminen Skype-kavereillesi on helppoa:

Voit lähettää videoviestejä sekä online- että offline-kontakteille.

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
  2. Klikkaa Kontaktit-kohdassa sitä kontaktia tai ryhmää hiiren kakkospainikkeella, jolle haluat lähettää videoviestin.
  3. Valitse Lähetä videoviesti.
    Lähetä videoviesti -vaihtoehto valittuna vaihtoehtoluettelosta, joka tulee näkyviin, kun kontaktia klikataan hiiren kakkospainikkeella.
  4. Näkyviin tulee tallennusikkuna.
  5. Kun olet tallentanut videoviestin, voit katsoa sitä esikatselunäkymässä klikkaamalla videoikkunaa. Lähetä viesti klikkaamalla Lähetyspainike.. Jos haluat tallentaa videoviestin uudelleen tai peruuttaa sen, valitse X.
  6. Odota, kunnes lähetys on valmis keskusteluikkunassa.
    Keskusteluikkuna, jossa lähetetty videoviesti.

Voit lähettää videoviestin myös keskusteluruudussa joko klikkaamalla Lähetä videoviesti ‑painiketta:

Tai tuomalla valikkovaihtoehdot näkyviin napsauttamalla paperiliitinkuvaketta, jos sitä ei ole vielä valittu:

Jos olet soittanut kontaktillesi, mutta hän ei vastaa, voit lähettää myös videoviestin klikkaamalla keskusteluikkunassa näkyvää Lähetä videoviesti ‑linkkiä.

Keskusteluikkunassa oleva Lähetä videoviesti -linkki.

Jos haluat katsoa vastaanotettuja videoviestejä, varmista ensin, että sinulla on uusin Skypen Windows-työpöytäversio.

Vastaanottamasi videoviesti näkyy Viimeisimmät-keskusteluissa. Voit toistaa videon klikkaamalla sitä keskusteluikkunassa.

Voit vastaanottaa videoviestin, vaikka sen lähettänyt kontakti olisi offline-tilassa.

Keskusteluikkunassa oleva vastaanotettu videoviesti.

Jos käytössäsi on jokin aiempi Skype-versio, saat linkin. Jos haluat katsoa vastaanottamasi videoviestin, klikkaa vain videoviestilinkkiä, niin voit katsoa sen Internet-selaimessa.

Kun olet katsonut vastaanottamasi videoviestin, voit vastata videoviestillä klikkaamalla Paluunuolikuvake, jota klikkaamalla voi palata keskusteluikkunaan vastaanotetun videoviestin katsomisen jälkeen..

Oletko laatinut tai vastaanottanut ikimuistoisen videoviestin, jonka haluat tallentaa? Klikkaa sitä hiiren kakkospainikkeella keskusteluhistoriassa ja valitse sitten Tallenna nimellä. Selaa paikkaan, jonne haluat tallentaa videon ja klikkaa sitten Tallenna.

Voit peruuttaa tallennetut videoviestit ennen niiden lähettämistä. Voit myös videon lähettämisen jälkeen napsauttaa videoviestiä hiiren kakkospainikkeella ja valita viestin poistovaihtoehdon. Videoviestin voi poistaa keskustelusta tällä tavalla vielä 60 minuuttia sen lähettämisen jälkeen.

Jos olet saanut häiritsevän videoviestin ja haluat meidän poistavan sen, ota yhteyttä Skypen asiakaspalveluun.

Lisätietoja kontaktien estämisestä ja häiriöiden ilmoittamisesta Skypen Windows-työpöytäversiossa.

Voit etsiä lähettämiäsi tai vastaanottamiasi videoviestejä tarkistamalla kontaktin keskusteluhistorian.

Saitko ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä, kun yritit katsoa tai tallentaa sen? Tämä johtuu siitä, ettei vanhoja videoviestejä voi enää katsoa tai tallentaa.

Jos haluat varmistaa, ettet menetä tärkeitä viestejäsi, sinun kannattaa tallentaa ne mahdollisimman pian.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja muista toimenpiteistä: