Ohje Windows RT

Miten videoviestejä lähetetään ja vastaanotetaan Skypen Windows RT -versiolla?

Tärkeä huomautus: Windows RT -käyttäjät voivat katsoa videoviestejä mutta he eivät voi lähettää niitä. Jos haluat lähettää videoviestin, kirjaudu Skypeen jossakin muussa videoviestejä tukevassa alustassa tai laitteessa (Windows-työpöytä, Mac, Android tai iOS).

Varmista aina, että käytössäsi on uusin Skypen Windows RT ‑versio, jotta voit nauttia kaikista Skypen hienoista ominaisuuksista.

Miten vastaanotettuja videoviestejä katsotaan Skypen Windows RT -versiolla?

Vastaanottamasi videoviestit näkyvät viimeisimmät-osion keskusteluissa. Voit katsoa videoviestin selaimessa napauttamalla tai klikkaamalla videoviestilinkkiä.

Miten videoviestejä poistetaan?

Kontakteille lähetettyjä videoviestejä ei voi poistaa.

Missä aiemmin vastaanottamani videoviestit ovat?

Voit etsiä vastaanottamiasi videoviestejä tarkistamalla yhteystiedon keskusteluhistorian.

Miten videoviestit tallennetaan?

Videoita ei voi tallentaa Skypen Windows RT -versiossa. Voit kuitenkin edelleen tallentaa videoviestit kirjautumalla Skypeen jossakin muussa tuetussa alustassa tai laitteessa (Windows-työpöytä, Mac, Android tai iOS). Saat lisätietoja videoviestien tallentamisesta seuraavista usein kysytyistä kysymyksistä:

Skypen iOS-versio
Skypen Android-versio
Skypen Windows-työpöytäversio
Skypen Mac-versio

Miksi saan ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä?

Saitko ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä, kun yritit katsoa tai tallentaa sen? Tämä johtuu siitä, ettei vanhoja videoviestejä voi enää katsoa tai tallentaa.

Jos haluat varmistaa, ettet menetä tärkeitä viestejäsi, sinun kannattaa tallentaa ne mahdollisimman pian.