Ohje Android

Matka- tai lankapuhelimeen soittaminen Skypen Android-versiolla

Oletko ladannut Skypen ja liittynyt meihin? Jos olet, voit aloittaa puhelujen soittamisen.

Skypen Android-puhelimille ja -tableteille tarkoitetun version avulla soitat matka- ja lankapuhelimiin edullisesti. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin.

Soittaminen näppäimistöllä valittuun numeroon

Jos puhelinnumero ei ole tallennettuna kontaktilla tai kun haluat soittaa jollekulle, jota ei ole kontaktiluettelossasi, voit kirjoittaa puhelinnumeron näppäimistöllä.

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Napauta ylimmällä välilehtirivillä äärimmäisenä oikealla olevaa Puhelin-välilehteä.
  3. Napauta näytössä oikealla alhaalla olevaa ympyränmuotoista soittajapainiketta.
  4. Valitse valikosta maa, johon soitat.
  5. Anna puhelinnumero sekä oikea suuntanumero näppäimistöllä. Voit antaa maatunnuksen myös manuaalisesti.
  6. Napauta sinistä puhelupainiketta.

Soittaminen kontaktin matka- tai lankapuhelimeen

Jos kontakti on liittänyt profiiliinsa puhelinnumeron tai jos olet määrittänyt kontaktille puhelinnumeron, voit soittaa hänelle helposti, kun hän on offline-tilassa Skypessä.

Skype-kontaktin matka- tai lankapuhelimeen soittaminen:

1. Kirjaudu Skypeen.

2. Napauta Ihmiset-välilehdessä tai Haku-kohdassa yhteystietoa, jolle haluat soittaa.

3. Kun olet valinnut yhteystiedon, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa puhelupainiketta.

4. Valitse numero, johon haluat soittaa.

Jos kuvakkeet eivät ole käytettävissä, kontakti ei ole lisännyt profiiliinsa lanka- tai matkapuhelinnumeroa. Jos haluat tässä tapauksessa soittaa kontaktille, anna hänen numeronsa näppäimistön avulla tai soita Skype-puhelu.