Mikä on Microsoft-tilin vahvistus?

Microsoft suhtautuu tietosuojaasi ja turvallisuuteesi vakavasti ja haluaa varmistaa, ettet menetä tilisi käyttöoikeutta.

Siksi sinua saatetaan pyytää vahvistamaan Microsoft-tili, kun käytät sitä Skypeen kirjautumiseen.

Lisätietoja Microsoft-tilistä.

Jos haluat jakaa Microsoft-tilin käyttökokemuksia, käy Microsoft Community -yhteisössä.

Lisätietoja suojaustietojen lisäämisestä Microsoft-tilillesi.