Miksi minun on lisättävä suojaustietoja Microsoft-tililleni?

Kun kirjaudut Skypeen Microsoft-tilillä, sinulta saatetaan pyytää vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta tai puhelinnumero. Tällä pyritään varmistamaan, että tilisi pysyy aina suojattuna. Pyydämme sinua vahvistamaan tiedot 6 kuukauden välein, jotta tilisi pysyy suojattuna.

Jos ponnahdusikkuna tulee näkyviin ja pyytää näitä suojaustietoja sinulta, anna sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Lähetämme turvakoodin, joka kirjoitetaan ikkunaan. Tämän jälkeen sinut kirjataan tilillesi.

Jos et vahvista Microsoft-tiliäsi turvakoodilla 7 päivän kuluessa, tilisi lukitaan. Jos näin käy, tee vahvistusprosessi uudelleen.

Lue lisää suojaustietojen lisäämisestä Microsoft-tilillesi.