Miten voin lähettää ja vastaanottaa valokuvia, videoita ja muita tiedostoja Skypen Android-versiossa?

Skypen Android-puhelimille ja -tableteille tarkoitetulla versiolla voit lähettää valokuvia, Moji-videoita, videoita ja muita tiedostoja Skype-yhteystiedoille tai yhteystiedoista kootulle ryhmälle ilmaiseksi*. Voit myös vastaanottaa tiedostoja ja tallentaa niitä.

*Matkapuhelinoperaattori voi veloittaa datamaksuja. WiFi-yhteyden käyttäminen Skype-tiedostonsiirtoon on suositeltavaa 3G-ja 4G-verkkoihin liittyvien datamaksujen välttämiseksi.

Tiedostojen lähettäminen

Skype sopii erinomaisesti tiedostojen, kuten valokuvien, Moji-videoiden, asiakirjojen ja videoiden, jakamiseen Skypessä olevien ystävien kanssa:

1. Kirjaudu Skypeen.

2. Etsi Ihmiset-välilehdestä henkilö tai ryhmä, johon haluat ottaa yhteyttä, ja etsi aiemmin käyty keskustelu Viimeisimmät-kohdasta tai haulla.

3. Valitse yhteystieto ja napauta lähetettävän kohteen tekstiruudussa olevaa kuvaketta tai tehtävää toimenpidettä:

A. Vaihto oman kielen mukaiseen näppäimistöön
B. Hymiö
C. Moji-video
D. Tiedosto
E. Valokuva
F. Ota uusi valokuva
G. Tallenna videoviesti
H. Sijainti

1. Jos lähetät tiedoston, valitse sovellus, jolla haluat etsiä tai luoda tiedoston (esimerkiksi tiedostonhallinta tai ääninauhuri).
  2. Kun napautat tiedostoa, se lähetetään automaattisesti.

Jos haluat lisätietoja, siirry kohtaan Tiedostojen jakaminen Skypessä.

Tiedostojen vastaanottaminen

Jos yhteystieto lähettää sinulle jotakin, se näkyy keskustelussa. Voit tarkastella tiedostoa napauttamalla sitä keskusteluikkunassa. Se avataan asianmukaisessa sovelluksessa. Skype jää käyntiin taustalle.

Voit lähettää ja vastaanottaa kaikenlaisia tiedostoja Skypen Android-versiolla sekä tarkastella kaikenlaisia tiedostoja, jos tarvittava ohjelmisto tai sovellus on asennettuna. Lähetettävän tiedoston kokoa on rajoitettu. Jos tiedoston vastaanottajan puhelimessa on riittävästi vapaata tallennustilaa, hänellä on 30 päivää aikaa tallentaa tiedosto.

Jos haluat lisätietoja koko- ja aikarajoituksista, siirry kohtaan Tiedostojen jakaminen Skypessä.