Ohje Android

Skypen Android-version käyttäminen

Skypen puhelimille ja tableteille tarkoitetun Android-version päänäytöstä voi käyttää viimeisimpiä keskusteluja, yhteystietoja ja puheluhistoriaa. Voit myös tarkastella ja muuttaa profiilisi tietoja ja käyttää muita toimintoja.

Skypen toimintojen käyttäminen puhelimella
Skypen toimintojen käyttäminen tabletilla

Skypen toimintojen käyttäminen puhelimella

1. Valikko: Tätä napauttamalla voit siirtyä profiiliisi ja tarkastella tilisi tietoja, vaihtaa tilaviestisi ja tilasi, säätää Skype-asetuksiasi ja kirjautua ulos.

2. Viimeisimmät: Voit tarkastella aiempia keskustelujasi, vastaanotettuja viestejä ja tiedostoja.

3. Yhteydet: Voit tarkastella kaikkia yhteystietojasi, lisätä uusia yhteystietoja ja lisätä tai poistaa suosikkeja.

4. Valintapaneeli: Voit tarkastella viimeisimpiä matka- ja lankapuhelimiin soitettuja puheluja. Myös matka- ja lankapuhelimiin soittamiseen käytettävä valintapaneeli löytyy täältä.

5. Hae: Voit hakea yhteystietoja tai keskusteluja.

6. Kelluva toimintopainike: Lähetä uusi videoviesti tai aloita äänipuhelu, videopuhelu tai keskustelu.

7. Profiilikuva: Vaihda kuva napauttamalla sitä.

8. Tila: Kun määrität tilaksi Huomaamaton, yhteystiedoille näkyy, että olet offline-tilassa.

9. Tilin tiedot: Napauta vaihtoehtoja ja osta lisää saldoa tai määritä Skype-ominaisuuksia.

10. Asetukset: Tarkastele ja muuta asetuksiasi.

11. Keskusteluikkuna: Napauta yhteystiedon nimeä, jos haluat tarkastella hänen profiiliaan. Voit sitten muokata hänen tietojaan napauttamalla laitteen valikkopainiketta.

12. Tekstikenttä: Kirjoita viesti tähän. Voit vaihtaa oman kielesi mukaiseen näppäimistöön, lisätä hymiön tai Moji-videon, lähettää tiedostoja ja valokuvia, ottaa uuden valokuvan, tallentaa videoviestin tai jakaa sijaintisi. Valitse, haluatko lähettää viestejä Skypen kautta tai tekstiviesteinä.

13. Videopuhelu: Aloita videokeskustelu yhteystiedon kanssa.

14. Äänipuhelu: Voit soittaa kaverillesi Skypellä tai matka- tai lankapuhelimeen.

15. Valikko: Napauta tätä, jos haluat tarkastella keskusteluasetuksia ja valokuvien, tiedostojen, videoviestien ja sijainnin lähetysvaihtoehtoja.

Skypen toimintojen käyttäminen tabletilla

Moniajo-ominaisuudet – Tabletti on kätevä tapa käyttää moniajoa, kun asetat sen vaaka-asentoon usean ruudun näkymään. Käännä vain laitteesi, niin voit video- tai äänipuhelun aikana lähettää viestejä ja tiedostoja ja tarkistaa uusimmat keskustelut.

1. Valikko: Tätä napauttamalla voit siirtyä profiiliisi ja tarkastella tilisi tietoja, vaihtaa tilaviestisi ja tilasi, säätää Skype-asetuksiasi ja kirjautua ulos.

2. Viimeisimmät: Voit tarkastella aiempia keskustelujasi, vastaanotettuja viestejä ja tiedostoja.

3. Yhteydet: Voit tarkastella kaikkia yhteystietojasi, lisätä uusia yhteystietoja ja lisätä tai poistaa suosikkeja.

4. Valintapaneeli: Voit tarkastella viimeisimpiä matka- ja lankapuhelimiin soitettuja puheluja. Myös matka- ja lankapuhelimiin soittamiseen käytettävä valintapaneeli löytyy täältä.

5. Keskusteluikkuna: Napauta yhteystiedon nimeä, jos haluat tarkastella hänen profiiliaan. Voit sitten muokata hänen tietojaan napauttamalla laitteen valikkopainiketta.

6. Hae: Voit hakea yhteystietoja tai keskusteluja.

7. Videopuhelu: Aloita videokeskustelu yhteystiedon kanssa.

8. Äänipuhelu: Voit soittaa kaverillesi Skypellä tai matka- tai lankapuhelimeen.

9. Valikko: Napauta tätä, jos haluat tarkastella keskusteluasetuksia ja valokuvien, tiedostojen, videoviestien ja sijainnin lähetysvaihtoehtoja.

10. Kelluva toimintopainike: Lähetä uusi videoviesti tai aloita äänipuhelu, videopuhelu tai keskustelu.

11. Tekstikenttä: Kirjoita viesti tähän. Voit vaihtaa oman kielesi mukaiseen näppäimistöön, lisätä hymiön tai Moji-videon, lähettää tiedostoja ja valokuvia, ottaa uuden valokuvan, tallentaa videoviestin tai jakaa sijaintisi. Valitse, haluatko lähettää viestejä Skypen kautta tai tekstiviesteinä.

12. Profiilikuva: Vaihda kuva napauttamalla sitä.

13. Tila: Kun määrität tilaksi Huomaamaton, yhteystiedoille näkyy, että olet offline-tilassa.

14. Tilin tiedot: Napauta vaihtoehtoja ja osta lisää saldoa tai määritä Skype-ominaisuuksia.

15. Asetukset: Tarkastele ja muuta asetuksiasi.