Ohje Android

Tekstiviestin lähettäminen Skypen Android-versiossa

Voit lähettää tekstiviestejä puhelimille ja tableteille tarkoitetusta Skypen Android-versiosta samoin edullisin Skype-hinnoin kuin käyttäessäsi Skypeä tietokoneessasi. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa.

Tekstiviestin lähettäminen

Tekstiviestin lähettäminen Skype-yhteystiedon matka- tai lankapuhelimeen:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Etsi Ihmiset-välilehdestä henkilö, johon haluat ottaa yhteyttä, ja etsi aiemmin käyty keskustelu Viimeisimmät-kohdasta tai hakutoiminnolla.
  3. Valitse yhteystieto ja napauta pluskuvaketta .
  4. Valitse Lähetä tekstiviestinä.
  5. Kirjoita viesti. Näet jäljellä olevien merkkien määrän kirjoittaessasi.
  6. Napauta lähetyspainiketta.

Jos vaihtoehto Lähetä tekstiviestinä ei ole valittavissa, yhteyshenkilö ei ole liittänyt puhelinnumeroa tiliinsä.

Voit myös lähettää tekstiviestin tallennettuun puhelinnumeroon. Jos Henkilöt-luettelossa olevan nimen vieressä näkyy puhelinkuvake, yhteyshenkilö on tallentanut puhelinnumeron.

Lisätietoja lanka- tai matkapuhelinnumeron lisäämisestä.