Koti Skypen Android-versio

Skype-saldon tarkastelu ja hallinta Skypen Android-versiossa

Skype-saldon avulla voit nauttia edullisesti mahtavista Skype-ominaisuuksista. Voit esimerkiksi soittaa matka- ja lankapuhelimiin ja lähettää tekstiviestejä. Voit ostaa sillä myös muita Skype-tuotteita, kuten Skype-numeroja.

Skype-saldon tarkastelu ja ostaminen:

1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Napauta laitteen valikkopainiketta tai valikkokuvaketta .
    3. Napauta Skype-saldon riviä. Skype-saldosi tiedot näytetään.
    4. Valitse Osta saldoa.
    5. Valitse Skype-saldon määrä.
    6. Valitse Jatka.
    7. Valitse maa ja maksutapa ja valitse sitten Jatka.
    8. Anna tarvittavat tiedot ja viimeistele osto valitsemalla Maksa nyt.

Voit myös ostaa Skype-saldoa mobiiliselaimen kautta.