Ohje Android

Skype-saldon tarkastelu ja hallinta Skypen Android-versiossa

Skype-saldon avulla voit nauttia edullisesti mahtavista Skype-ominaisuuksista. Voit esimerkiksi soittaa matka- ja lankapuhelimiin ja lähettää tekstiviestejä. Voit ostaa sillä myös muita Skype-tuotteita, kuten Skype-numeroja.

Skype-saldon tarkastelu ja ostaminen:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Napauta laitteen valikkopainiketta tai valikkokuvaketta .
  3. Napauta Skype-saldon riviä. Skype-saldosi tiedot näytetään.
  4. Valitse Osta saldoa.
  5. Valitse Skype-saldon määrä.
  6. Valitse Jatka.
  7. Valitse maa ja maksutapa ja valitse sitten Jatka.
  8. Anna tarvittavat tiedot ja viimeistele osto valitsemalla Maksa nyt.

Voit myös ostaa Skype-saldoa mobiiliselaimen kautta.