Miksi en voi enää käyttää Skype WiFiä tietyssä sijainnissa?

Skype WiFi toimii Skypen WiFi-verkostoon osallistuvan verkon operaattoreiden tukemissa sijainneissa. Lisäämme jatkuvasti uusia verkkoja ja operaattoreita tukemiemme verkkojen joukkoon, mutta joskus verkko-operaattorit päättävät poistaa joitakin hotspotejaan verkostostamme. Tällaisissa tapauksissa pyrimme kumppaneidemme kanssa etsimään parhaat mahdolliset vaihtoehdot, jotta voit käyttää Skype WiFiä.

Etsi lähellä oleva tuettu WiFi-verkko kokeilemalla Skypen hotspotin etsintä.

Lisätietoja Skype WiFistä.