Ohje Windows RT

Miten voin muuttaa näyttökielen Skypen Windows RT?

Skypen Windows RT vie sen kieliasetukset Windows RT käyttävä elimistö, joten te kaivata jotta heilahdus ilmaista kielenkäyttö-lta Windows RT kieli Skype.

Voit muuttaa kieltä Windows RT ja Skype:

1. Tässä Windows alku irtoseinä, kirjoita "kieli" Avaa Etsintäpalkki. Valitse sitten asetukset Etsi hakutuloksia voidaan suodattaa.
  2. Valitse kieli hakutulosten näytön vasemmassa reunassa.

Language selected from the search results.
  3. Napauta tai napsauta Lisää kieli.

Add a language selected in the Language window.
  4. Valitse avautuvasta valikosta kieli, jota haluat käyttää Skype (esimerkiksi viroksi), sitten Napauta tai valitse Lisää.

The Add button selected in the Add languages window.
  5. Kieli on lisätty. Valitse asetukset lisätty kielen rivin oikealla puolella.

Options selected in the added language line.

Varmista, että lisäät vain kieliä, sinun on todella lisätä liian monta kieltä voi vaikuttaa järjestelmän suorituskykyyn ja ajaa jalkeilla kehrä asettaa.

6. Jos kieli ei voi ladata, voit valita Lataa ja asentaa kielipaketin. *
    * Voit asentaa kielipaketin tarvitset järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

The Download and install language pack option to be selected to install the language.

Voit halutessasi poistaa kielitukipaketin asennuksen niin voi tehdä valitsemalla Poista kielipaketti.

7. Lataa ja asenna päivitykset -näyttö avautuu ja asennus käynnistyy. Odota, kunnes asennus on valmis.

Download and Install Updates window displayed.
  8. Asettaa uuden kielen käyttöliittymän kielen Windows 8 ja Skypen, napauta tai napsauta siirtyä siirtyä luettelon alkuun.

The Move up option selected to move the language to the top of the list.

Jos jaat laitteen jonkun kanssa, voit vaihtaa kieltä milloin tahansa siirtämällä haluamasi kieli jopa.
  9. Käynnistä Windows RT ja kirjaudu uudelleen. Molemmat Windows RT ja Skype näkyvät kielellä lisätty ja nousevat ylöspäin.