Ohje Android

Videoviestien lähettäminen ja hallinta Skypen Android-versiossa

Puhelimille ja tableteille tarkoitetulla Skypen Android-versiolla voit nyt pitää yhteyttä ystäviin entistäkin monipuolisemmin lähettämällä heille videoviestejä. Voit tallentaa lyhyen videon, muokata sitä tarvittaessa ja lähettää sen sitten yhteystiedoillesi.

Seuraavat kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset helpottavat videoviestien käyttämistä Skypen Android-versiolla:

Mitä videoviestien lähettämiseen tarvitaan?

Jos haluat lähettää videoviestejä, sinulla on oltava Skypen Android-versio kameralla varustetussa laitteessa.

Kuinka videoviesti taltioidaan ja lähetetään?

Videoviestin taltioiminen Skypen Android-versiolla käy helposti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Videoviestin tallennuksen voi aloittaa kahdella tapaa.
    • Napauta Viimeisimmät-kohdassa kelluvaa toimintopainiketta .
    • Valitse Yhteystiedot .
  3. Näkyviin tulee tallennusikkuna. Aloita viestin tallennus napauttamalla punaista tallennuspainiketta .

Kun aloitat videoviestin taltioinnin, painike muuttuu valkoiseksi.

Napauta sitä uudelleen, niin taltiointi alkaa. Videoviesti saa olla enintään kolme minuuttia pitkä.

Ennen videopuhelua tai sen aikana voit tehdä seuraavia toimia:
    • Vaihda käyttöön etu- tai takakamera napauttamalla .
    • Peruuta videoviesti napauttamalla .
    • Käytä videoviestissä hauskaa suodatinta napauttamalla .
  4. Kun viesti on taltioitu, seuraava näyttö tulee näkyviin:

a) Katso videoviesti napauttamalla toistokuvaketta .
    b) Jos olet tyytyväinen videoviestiin, napauta Lähetä-kuvaketta.
    c) Jos haluat tallentaa viestin uudelleen, napauta roskakorikuvaketta ja valitse Nauhoita uudelleen tai Peruuta videoviesti.
  5. Kun lähetät videoviestin, se tulee näkyviin keskustelunäyttöön. Jos haluat katsoa videoviestin keskustelunäytössä, napauta toistokuvaketta.

Voinko lähettää videoviestin ryhmälle?

Kyllä, voit lähettää videoviestin aiemmin luodulle ryhmälle. Valitse ryhmä Viimeisimmät-kohdasta ja lähetä sitten videoviesti noudattamalla edellä mainittujen vaiheiden ohjeita. Jos tarvitset ryhmän luomiseen liittyviä ohjeita, tutustu ryhmäkeskustelun aloittamista käsitteleviin ohjeisiin.

Voiko videoviestin lähettää offline-tilassa olevalle ystävälle?

Kyllä, se onnistuu noudattamalla edellä olevia ohjeita. Kun yhteyshenkilö kirjautuu Skypeen, videoviestisi tulee näkyviin viimeisimpiin keskusteluihin.

Miten videoviestejä katsellaan?

Kaikki vastaanottamasi videoviestit näkyvät Viimeisimmät-luettelossa. Napauta vastaanotetuksi videoviestiksi merkittyä keskustelua. Keskusteluikkuna tulee näkyviin. Voit toistaa videoviestin napauttamalla sen pikkukuvaa.

Jos olet tallentanut videoviestin, löydät sen laitteesi valokuvagalleriasta.

Miten videoviestit tallennetaan?

Oletko laatinut tai vastaanottanut ikimuistoisen videoviestin, jonka haluat tallentaa? Jos haluat tallentaa videoviestin, napauta videota pitkään ja valitse sitten Tallenna galleriaan.

Miten videoviesti poistetaan?

Lähetetyn videoviestin voi poistaa. Seuraavien toimenpiteiden suorittaminen edellyttää, että keskustelu on aktiivinen:

Videoviestin poistaminen:

1. Napauta ja pidä videoviestiä, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Poista.

3. Videoviesti poistetaan pysyvästi keskustelusta. Kun videoviesti on poistettu, sen tilalle tulee Tämä viesti on poistettu ‑vahvistusviesti.

Miksi saan ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä?

Saitko ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä, kun yritit katsoa tai tallentaa sen? Tämä johtuu siitä, ettei vanhoja videoviestejä voi enää katsoa tai tallentaa.

Jos haluat varmistaa, ettet menetä tärkeitä viestejäsi, sinun kannattaa tallentaa ne mahdollisimman pian.