Miten JavaScript otetaan selaimessa käyttöön Skypeä varten?

Skypeen kirjautuminen työpöytäkoneella tai Skype-tuotteiden ostaminen sivustostamme edellyttää JavaScriptin käyttöönottoa selaimessa.

Voit ottaa JavaScriptin käyttöön valitsemalla haluamasi selaimen ja toimimalla seuraavasti. Skype noutaa asetukset Windows-tietokoneessa Internet Explorerista ja Mac-tietokoneessa Safarista, joten vaikka käyttäisit eri selainta, JavaScriptin on oltava käytössä jommassakummassa niistä.

1. Valitse selaimen valikkopalkista Työkalut > Internet-asetukset.

Internet-asetukset valittuna valikkopalkista Työkalut-vaihtoehdon klikkaamisen jälkeen.

2. Valitse Suojaus-välilehti ja klikkaa Mukautettu taso… -painiketta.

Mukautettu taso… -painike valittuna Suojaus-välilehdestä.

3. SuojausasetuksetInternet-vyöhyke -ikkuna tulee näkyviin. Vieritä alaspäin ja valitse Komentosarjat ja valitse sitten Salli aktiiviset komentosarjat -kohdassa Ota käyttöön. Klikkaa OK ja valitse sitten Kyllä vahvistusikkunassa.

Komentosarjat-, Ota käyttöön- ja OK-asetukset valittuna Internet-vyöhyke-ikkunassa.

4. Klikkaa Internet-asetukset-ikkunassa OK.
    5. Paina näppäimistön F5-näppäintä ja klikkaa selaimen päivityskuvaketta.

Päivityskuvake valittuna

1. Valitse selaimessa Firefox-valikko ja sitten Asetukset.

Asetukset valittuna Firefox-valikkopainikkeen klikkaamisen jälkeen.

2. Valitse Sisältö-välilehti ja valitse Salli JavaScript -ruutu.

JavaScriptin käyttöön ottava asetus valittuna Sisältö-välilehdessä.

3. Valitse OK.
    4. Päivitä sivu painamalla näppäimistön F5-näppäintä tai klikkaamalla uudelleenlatauskuvaketta.

Uudelleenlatauskuvake valittuna.

1. Valitse selaimessa Google Chromen mukautus- ja hallintavaihtoehto ja valitse Asetukset.

Asetukset-kuvake valittuna.

2. Valitse Asetukset-sivulta Näytä lisäasetukset….
    3. Valitse Tietosuoja-kohdasta Sisältöasetukset....

Sisältöasetukset... valittuna Tietosuoja-kohdassa.

4. Valitse JavaScript-kohdassa Salli kaikkien sivustojen käyttää JavaScriptiä (suositus).

Salli kaikkien sivustojen käyttää JavaScriptiä (suositus) valittuna JavaScript-kohdassa

5. Klikkaa Valmis ja sulje Asetukset-välilehti.
    6. Päivitä sivu painamalla näppäimistön F5-näppäintä tai klikkaamalla uudelleenlatauskuvaketta.

Uudelleenlatauspainike valittuna.

1. Valitse valikkopalkista Safari > Asetukset....

Asetukset... valittuna Safari-kohdasta.

2. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta Suojaus-välilehti ja sitten Salli JavaScript -ruutu.

Salli JavaScript -asetus valittuna Suojaus-välilehden Verkkosisältö-osiossa.

3. Päivitä sivu painamalla näppäimistön Komento + R -näppäinyhdistelmää tai klikkaamalla uudelleenlatauspainiketta.

Uudelleenlatauspainike valittuna

1. Klikkaa selaimessa Opera-valikkopainiketta ja valitse Asetukset > Pika-asetukset > Salli JavaScript.

JavaScriptin käyttöönotto valittuna pika-asetuksista Asetukset-valinnan jälkeen

2. Päivitä sivu painamalla näppäimistön F5-näppäintä.

Kun JavaScript on otettu käyttöön selaimessa, voit kirjautua Skypeen tai palata Skype-ostossivulle ja viimeistellä ostoksen.