Voinko ottaa yhteyttä Skype for Business -käyttäjiin Skypellä?

Kyllä, tavoitat helposti kollegasi, liikekumppanisi tai asiakkaasi, jotka käyttävät yritysmaailmaan suunniteltua Microsoftin Skype for Business -viestintäalustaa.

Jos haluat muodostaa yhteyden Skype for Business -käyttäjiin, tarvitset seuraavaa:

Lisää uusi yhteyshenkilö seuraavasti:

1. Valitse Skypessä hakuvaihtoehto ja kirjoita lisättävän henkilön sähköpostiosoite.

2. Valitse Skype-haku.
    3. Valitse ystävä hakutuloksista ja valitse sitten Lisää yhteystietoihin.

Kun hän on hyväksynyt pyyntösi, hän tulee näkyviin yhteystietoihisi Skype for Business -yhteyshenkilönä. Voit sitten:

• soittaa ääni- ja videopuheluja hänelle*
    • lähettää pikaviestejä hänelle
    • tarkastella hänen online-tilaansa.

*Videopuheluja Skype for Business -yhteyshenkilöiden kanssa tuetaan tällä hetkellä vain Skypen Windows-versiossa. Skypen Mac-version videopuhelut ovat tulossa pian.

Jos Skype for Business -yhteyshenkilö on offline-tilassa, voit soittaa hänelle matka- tai lankapuhelinliittymään, jos sinulla on hieman Skype-saldoa tai paketti.