Skype-toimintojen käyttäminen Outlook.comissa tuottaa ongelmia...

Seuraavat ratkaisut voivat auttaa, jos sinulla on ongelma Skypen pikaviestinnän tai Skypen verkkolaajennuksen kanssa Outlook.comissa.

Jotta voit soittaa Skype-puheluita tai -videopuheluita suoraan Outlook.comista, varmista, että olet asentanut Skypen verkkolaajennuksen* oikein ennen kuin aloitat.

*Skype-Outlook.com-integrointi (mukaan lukien Skypen verkkolaajennus) on tällä hetkellä saatavilla valituilla markkina-alueilla. Pyrimme tuomaan sen saataville kaikkialla mahdollisimman pian.

Ongelma Ratkaisu

Miten saan selville, ovatko Skype-pikaviestit käytettävissä Outlook.comissa?

Napsauta Outlook.com-tilissä viestikuvaketta ja tarkista, näkyykö Skype-kuvake viestintäpaneelin alaosassa.

En voi käyttää Skype-ominaisuuksia Outlook.comissa.

Tämä ongelma voi johtua useista erinäisistä syistä:

• Skype-toimintojen käyttäminen Outlook.comissa ei ehkä ole käytettävissäsi, koska Skypen ja Outlook.comin integrointi on tällä hetkellä saatavilla vain valikoiduilla markkina-alueilla. Tässä tapauksessa kannattaa yrittää myöhemmin uudelleen.
  • Sinulla voi olla väliaikainen ongelma Skypeen yhdistämisessä Outlook.comissa. Käynnistä Internet-selaimesi uudelleen, ja yritä sitten käyttää Skypeä uudelleen Outlook.comissa.

Skypen verkkolaajennus ei käynnisty näköpuhelu- tai äänipuhelupainikkeen klikkaamisen jälkeen.

Varmista, että olet asentanut Skypen verkkolaajennuksen oikein ja että käytät tuettua Internet-selainta.

Voit asentaa lisäosan uudelleen seuraavasti:

1. Poista sen asennus tietokoneesta.
  2. Kirjaudu sitten Outlook.com-tilille ja klikkaa viestintäpaneelissa olevaa näköpuhelu- tai äänipuhelupainiketta. Asenna Skypen verkkolaajennus pyydettäessä uudelleen.

Kontakti on tavoitettavissa Skypessa, mutta hän ei näy Outlook.comissa.

Tarkista, näetkö Skype-kuvakkeen viestintäpaneelin alaosassa Outlook.comissa. Jos näet sen, mutta et edelleenkään voi käyttää Skypeä, kokeile päivittää sivu. Kokeile sitten käyttää Skypea Outlook.comissa uudelleen.

Jos ongelma ei poistu, pyydä lisäapua Skype-yhteisöstä.

Jotta saat kaikki upeat Skype-ominaisuudet käyttöösi, asenna Skypen uusin versio laitteeseesi ja aloita sen käyttö.