Lopetetaanko SkypeKit?

Kyllä. SkypeKit lopetetaan. Ilmoitimme kesäkuussa 2013 kehittäjäyhteisölle, että lopetamme SkypeKit SDK:n tuen 12 kuukauden kuluessa, koska se ei tarjoa yhdenmukaista Skype-asiakaskokemusta eikä se tue käyttöympäristöjen välistä sovelluskehitystä. Paitsi että lopetamme SkypeKit SDK:n lisenssin 31. kesäkuuta 2014, lopetamme myös kaikki SkypeKit SDK:n versiot. Tämän vuoksi käyttäjät, jotka käyttävät SkypeKit SDK -pohjaisia sovelluksia, eivät voi enää kirjautua sisään Skypeen tai käyttää sen toimintoja näissä sovelluksissa.

Jos sinulla on kysyttävää SkypeKit-pohjaisesta laitteesta tai ohjelmasta, ota yhteyttä laitteen tai sovellukseen valmistajaan.