Miten voin maksaa Skype-tuotteista?

Voit maksaa monilla eri tavoilla Skype-tuotteista, kuten Skype-saldosta, tilauksista ja Skype-numeroista. Voit selvittää, miten Skype-tuotteet voidaan maksaa omassa maassasi, etsimällä maasi alta. Näkyviin tulee luettelo käytettävissä olevista nopeista, turvallisista ja helpoista maksutavoista.

Jos ostos ei onnistu, se on ehkä hylätty ostorajoitusten takia.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z