Miksi Skypen työpöytäversio ei näy oikein (Windows 8 ja uudemmat)?

Jos käytät Skypen Windows-työpöytäversiota Windows 8 -laitteessa ja olet määrittänyt näyttökokoasetukset normaalista poikkeaviksi (esimerkiksi 110 %:n näyttökoon), se voi aiheuttaa sovellusnäkymän näkymisen epäselvänä ja pikselöitynä ja muita grafiikkaongelmia. Tämän ongelman voi ratkaista seuraavasti:

Näyttö-haun tulokset näkyvissä ja Asetukset-vaihtoehto valittuna näytön oikeasta reunasta

Mukautetut koon muuttamisen asetukset -vaihtoehto valittuna Näyttö-ikkunasta

Käytä Windows XP -tyylistä skaalausta -vaihtoehto valittuna Mukautetut koon muuttamisen asetukset -ikkunassa

1. Avaa hakupalkki kirjoittamalla Windowsin aloitusnäytössä "näyttö".
  2. Napauta tai klikkaa oikealla näkyvää Asetukset-oikopolkua ja valitse sitten näytön vasemmasta reunasta Näyttö-ruutu. Näyttö-asetusikkuna tulee näkyviin työpöytänäkymään.
  3. Valitse Mukautetut koon muuttamisen asetukset.
  4. Varmista, ettei Käytä Windows XP -tyylistä skaalausta -asetus ole valittuna, valitse OK ja napauta tai klikkaa sitten Käytä. Muutokset otetaan käyttöön, kun kirjaudut ulos ja takaisin sisään.

Näitä asetuksia käytettäessä Skypen työpöytäversio näytetään zoomattuna, mikä ratkaisee grafiikkaongelmat. Ikkuna voi kuitenkin näyttää yhä hieman sumealta.

Jos ongelma ei poistu, voit kysyä ohjeita asiantuntijoiltamme Skype-yhteisössä.