Miten voin liittyä Skypeen?

Takaisin hakutuloksiin

On helppoa nauttia Skypen upeista ominaisuuksista kavereiden ja perheenjäsenten kanssa. Voit liittyä Skypeen luomalla uuden tilin tai kirjautumalla sisään Microsoft-tilillä.

Lue lisää Skypeen liittymisestä klikkaamalla laitteesi linkkiä seuraavassa luettelossa.

Skypen Windows 10 -versio

Windows-työasema (pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet, joissa on Windows 10, Windows 7, Windows Vista tai Windows XP)

Mac (MacBook, iMac ja Mac Mini)

Linux (pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet)

iOS (iPhone ja iPad)

Android (Android-puhelimet ja -tabletit)

Blu-ray-soittimet