Miten voin lähettää käytettävyyspalautetta Skypelle?

Jos sinulla on ongelmia ja haluaisit kertoa niistä tai muuten vain antaa palautetta sovelluksesta, Skypessä sen voi tehdä todella yksinkertaisesti.

1. Avaa Skype-sovellus ja kirjaudu sisään.
    2. Valitse valikkopainike ja valitse Asetukset ja sitten Lokiin kirjaaminen.
    3. Ota Diagnostiikka- ja virheilmoitukset käyttöön ja käynnistä sovellus uudelleen.
    4. Valitse valikkopainike ja valitse Lähetä palautetta. Palutekeskus-sovellus käynnistyy.
    5. Sinun on kirjauduttava Microsoft-tilille, jotta voit käyttää tätä sovellusta. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, kirjaudu sisään Microsoft- tai Skype-tililläsi, palaa sitten takaisin Skype-sovellukseen ja valitse uudelleen Lähetä palautetta.
    6. Valitse palautekeskuksessa pluspainike tai Lisää uusi palaute:

palautekeskus
    7. Anna pyydetyt tiedot.
    8. Luo ongelma uudelleen -kohta on valinnainen, mutta jos palautteesi koskee ongelmaa, jonka näet jatkuvasti ja jonka voit luoda uudelleen, tämä kohta auttaa meitä saamaan tarvittavat lokit ongelman perimmäisen syyn selvittämiseksi:
      • Valitse Aloita sieppaus.
      • Avaa Skype-sovellus ja yritä luoda ongelma uudelleen.
      • Palaa palautekeskukseen ja valitse Lopeta sieppaus.
      • Lisää näyttökuvia, jos uskot niistä olevan hyötyä.
    9. Valitse Lähetä.

Uusimmalla Skypen Windows-työpöytäversiolla voit lähettää käytettävyyspalautetta, jota analysoimalla voimme sitten parantaa Skype-käyttökokemusta.

1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Valitse valikosta Ohje > Lähetä palautetta.

Lähetä palautetta -vaihtoehto valittuna valikosta Ohje-vaihtoehdon valitsemisen jälkeen.
    3. Täytä esiin tulevassa lomakkeessa kaikki pyydetyt tiedot ja valitse Lähetä.

Lähetä-painike valittuna Skypelle lähetettävää käytettävyyspalautteen lähettämistä varten.
    1. Avaa Skype ja kirjaudu sisään.
    2. Asenna Xbox Insider -keskus Xbox-kaupasta:

• Valitse valikkopainike xbox one -ohjaimen valikkopainike ja valitse sitten Lähetä palautetta.
      • Avaa kaupan sovellus valitsemalla Tarkista, että Xbox Insider -keskus on asennettu konsoliisi.
      • Lataa ja asenna Xbox Insider -keskus -sovellus. (Tämä ei automaattisesti rekisteröi sinua Xbox Insider -ohjelmaan. Kyseessä on vain ensisijainen portaali palautteen lähettämiseksi Xbox Onesta.)
    3. Avaa Skype ja siirry näyttöön, josta haluat lähettää palautetta.

• Jos olet esimerkiksi antamassa palautetta puuttuvista yhteystiedoista, varmista, että yhteystietoluettelo on näkyvissä. Jos ilmoitat puheluhäiriöstä, yritä saada sama ongelma uudelleen aikaan.
    4. Paina pitkään ohjaimen Xbox-painiketta.
    5. Kun näkyviin tulee virranhallintavalikko, valitse Ilmoita ongelmasta.
    6. Lisää palautteeseesi otsikko ja kuvaus sekä lähetä se.

Skypen asiakaspalvelija saattaa pyytää sinua luomaan ja lähettämään lokitiedostoja, joita käytetään apuna Skypeä käyttäessäsi kohtaamiesi ongelmien ratkaisuun. Opettele luomaan lokitiedostoja.

Muista aina, että mitä enemmän yksityiskohtia voit antaa, sitä nopeammin voimme tutkia asian ja saada selville, mistä ongelmat johtuvat. Auta meitä auttamaan sinua!