Miten voin lähettää käytettävyyspalautetta Skypelle?

Uusimmalla Skypen Windows-työpöytäversiolla voit lähettää käytettävyyspalautetta, jota analysoimalla voimme sitten parantaa Skype-käyttökokemusta.

Palautteen lähettäminen Skypelle on todella helppoa:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikosta Ohje> Lähetä palautetta.
  3. Lähetä palautetta -vaihtoehto valittuna valikosta Ohje-vaihtoehdon valitsemisen jälkeen.

4. Tee seuraavat toimet näkyviin tulevassa ikkunassa:
  1. Valitse aiheluokka avattavasta valikosta kommenttisi aihetta käsittelevästä kohdasta.
  2. Kirjoita kommenttisi sille varattuun ruutuun:.
  3. Valitse avattavasta valikosta, kuinka usein käytät Skypea.
  4. Voit halutessasi kirjoittaa sähköpostiosoitteen tekstiruutuun.
  5. Valitse Lähetä.

Lähetä-painike valittuna Skypelle lähetettävää käytettävyyspalautteen lähettämistä varten.