Ohje Windows Phone

Kuinka videoviestejä lähetetään ja vastaanotetaan Skypen Windows Phone 8 -versiossa?

Tärkeä huomautus: Windows Phone -käyttäjät voivat katsoa videoviestejä mutta he eivät voi lähettää niitä. Jos haluat lähettää videoviestin, kirjaudu Skypeen jossakin muussa videoviestejä tukevassa alustassa tai laitteessa (Windows-työpöytä, Mac, Android tai iOS).

Kuinka vastaanotettu videoviesti katsotaan?

Kaikki vastaanottamasi videoviestit näkyvät Viimeisimmät-luettelossa. Voit katsoa vastaanottamasi videoviestin mobiililaitteen selaimessa avaamalla keskustelun, jossa viestin linkki on.

Miten videoviestit tallennetaan?

Videoita ei voi tallentaa Skypen Windows Phone 8 ‑versiossa. Voit kuitenkin edelleen tallentaa videoviestit kirjautumalla Skypeen jossakin muussa tuetussa alustassa tai laitteessa (Windows-työpöytä, Mac, Android tai iOS). Saat lisätietoja videoviestien tallentamisesta seuraavista usein kysytyistä kysymyksistä: Skypen Windows-työpöytäversio, Skypen Mac-versio, Skypen Android-versio, Skypen iOS-versio.

Miten videoviestejä poistetaan?

Aiemmin lähetettyjä tai vastaanotettuja videoviestejä ei voi poistaa.

Miksi saan ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä?

Saitko ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä, kun yritit katsoa tai tallentaa sen? Tämä johtuu siitä, ettei vanhoja videoviestejä voi enää katsoa tai tallentaa.

Jos haluat varmistaa, ettet menetä tärkeitä viestejäsi, sinun kannattaa tallentaa ne mahdollisimman pian.