Miksi Skype pyytää lupaa käyttää kameraani, mikrofoniani tai yhteystietojani iOS-laitteella?

Kun yrität soittaa Skypen kautta iPhone- tai iPad-laitteellasi ensimmäistä kertaa, Skype pyytää lupaa käyttää mikrofonia (kuva alla). Kun soitat videopuhelun, muutat profiilikuvaasi, jaat valokuvan tai lähetät videoviestin, Skype pyytää lupaa käyttää kameraasi. Skype saattaa myös pyytää lupaa käyttää valokuviasi (kun jaat kuvan tai muutat profiilikuvaasi), yhteystietojasi (ehdotettuja tai automaattisesti lisättyjä Skype-yhteystietoja varten) tai sijaintiasi (sijainnin jakamiseksi pikaviestissä).

Jos valitset Älä salli jollekin käyttöoikeudelle, et voi tehdä loppuun toimintoa, jota olit aloittamassa. Jos esimerkiksi valitset Älä salli, kun Skype pyytää mikrofonin käyttöoikeutta, näet alla näkyvän ilmoituksen aina puhelua vastaanottaessasi:

Ilmoitus

Voit selvittää näitä käyttöoikeusongelmia muuttamalla tietosuoja-asetuksiasi:

1. Napauta laitteen aloitusnäytöllä Asetukset-kuvaketta.

2. Selaa Skype-kohtaan ja napauta sitä.
    3. Näet luettelossa osia, jotka voivat käyttää Skypeä. Ota osa käyttöön napauttamalla liukusäädintä (siten, että liukusäädin muuttuu vihreäksi).
    Näyttökuva iOS 7 -laitteen näytöstä, jossa näkyy Skypen kohdalla vihreä liukusäädin merkkinä mikrofonin käyttöoikeuden myöntämisestä Skypelle