Ohje Android

Miten kirjaudun ulos Skypen Android-versiosta?

Skypen Android-sovellus suoritetaan taustalla. Se ei kuluta akkua, joten sinun ei tarvitse kirjautua ulos siitä – mutta voit toki halutessasi tehdä niin.

Voit kirjautua ulos Skypen Android-versiosta seuraavasti:

1. Napauta sovelluksessa ylhäällä vasemmalla olevaa valikkopainiketta.

2. Napauta valikon alaosassa olevaa Kirjaudu ulos -vaihtoehtoa.

Sinut kirjataan ulos Skypestä. Kun avaat Skypen seuraavan kerran, voit kirjautua takaisin sisään nopeasti tallennetulla salasanalla tai napauttaa Kirjaudu sisään toisella tilillä -vaihtoehtoa.

Jos et halua, että Skype tallentaa salasanan ja nopeuttaa kirjautumista, voit poistaa tämän toiminnon käytöstä:

1. Napauta Skypessä ylhäällä vasemmalla olevaa valikkopainiketta ja valitse sitten Asetukset.

2. Siirrä Tietosuoja-kohdassa Tallenna salasana -liukusäädin asentoon OFF.

Saat kehotteen syöttää salasana aina, kun kirjaudut Skypeen.

Mitä tapahtuu, kun Skype suoritetaan taustalla?

Jos suljet Skypen painamalla laitteen Koti-painiketta, sitä suoritetaan edelleen taustalla laitteen akkua kuluttamatta. Skype ilmoittaa kaikista puheluista ja kahdenkeskisistä pikaviesteistä, jotta et jää paitsi mistään.

Et saa ilmoituksia ryhmäpikaviesteistä, ellet ota ryhmäilmoituksia erikseen käyttöön. Tämä käyttää hieman enemmän akkuvirtaa. Voit synkronoida ryhmäviestejä Skype-asetusten Ilmoitukset-alueella. Saat lisätietoja Android-ilmoitusten hallintaoppaasta.