Koti Skypen Android-versio

Kuinka otan tilakuvakkeen käyttöön tai poistan sen käytöstä Android-puhelinten Skype 4 -versiossa?

Uusimmassa Android-puhelinten Skype 4 -versiossa Skypen tilakuvake on oletusarvoisesti poissa käytöstä.

Tilakuvakkeen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä:

1. Avaa Skype.
    2. Paina puhelimen valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake. .
    3. Napauta vaihtoehtoa Asetukset.
    4. Napauta vaihtoehtoa Ilmoitukset.
    5. Valitse Skype-tila-valintaruutu tai poista sen valinta.

Tilakuvake näyttää nykyisen tilasi Skypen vasemman reunan ilmoitusalueella.

Kuvakaappaus Android-puhelimesta, jonka ilmoitusalueen vasemmassa ylänurkassa näkyy Skype-tila.