Mitä uutta Skypen ryhmäkeskusteluissa on?

Skype pyrkii parantamaan ryhmäkeskustelun toimivuutta pilvipohjaisen käyttökokemuksen myötä.

Jos haluat käyttää pilvipohjaista ryhmäkeskustelua yhteyshenkilöidesi kanssa, teidän on päivitettävä uusimpaan Skype-versioon ja päivitettävä sitten ryhmäkeskustelu. Lue lisätietoja.

Pilvipohjaisessa keskustelujärjestelmässä on seuraavat edut:

• Voit lähettää ja saada viestejä myös kavereidesi ollessa offline-tilassa.
  • Voit vastaanottaa viestejä, vaikka et käyttäisi Skypeä.
  • Offline-tilassa lähettämäsi viestit lisätään jonoon, joka puretaan automaattisesti, kun palaat online-tilaan.
  • Saat ilmoitukset vastaanotetuista uusista viesteistä ja voit poistaa ilmoitukset käytöstä halutessasi.
  • Näet saman keskusteluhistorian kaikissa laitteissa.
  • Viestit synkronoidaan laitteiden välillä niin, että näet aina, onko viesti luettu.
  • Kaikki uudet valvotut keskustelut ovat pilvipohjaisia.

Saat lisätietoja yleisistä komennoista, kuvauksista ja keskustelurooleista kohdasta Mitä keskustelun komennot ja roolit ovat?