Voiko kolmansien osapuolten sovelluksia käyttää edelleen Skype-puhelujen lähettämiseen, kun Skypen työpöytäsovellusliittymä muuttuu?

Takaisin hakutuloksiin

Päivitys: Skypessä on saattanut näkyä viesti, joka koskee työpöytäsovellusliittymään (API) perustuvien lähetysratkaisujen muutoksia.

Skype-asiakasohjelmassa näkyy viesti, koska tämä sovellus käyttää API-tekniikkaa.

Kuten tässä blogiviestissä kerrotaan, olemme tehneet teknisiä parannuksia Skype-kokemukseen. Sen seurauksena osa API:n ominaisuuksista lakkaa toimimasta Skypen työpöytäversion kanssa. Esimerkiksi pikaviestien toimittaminen API:n kautta lakkaa toimimasta. Pidennämme kuitenkin puhelujen nauhoituksen tukea, kunnes voimme tarjota vaihtoehtoja tai poistamme nykyisen ratkaisun käytöstä. Voit jatkaa sovelluksen käyttöä normaalisti Skypen tapaan.